Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha valaki 40-év után mindent megtenne, hogy újból láthassa a volt barátnőjét?
Figyelt kérdés
Már csak halványan emlékszem a házra segitettem épitkezni valahol a Balaton part mentén (a helyet nem akarom kiirni) kb 20 levelet küldtem szanaszét, ki emlékszik a névre. Annyira kivánom a társaságát.Normális ez?2015. márc. 12. 15:15
2/14 anonim válasza:
Hát nem tudom, azóta rá vágyakozol?
Vagy csak most tört rád? Amúgy nem látom ezt olyan szörnyűnek, csak hát... nem emlékszel a nevére, vagy közös ismerősökre?
Mondjuk azt ugye tudod, hogy nem úgy fog kinézni a néni, mint akkor? :)
3/14 anonim válasza:
Hiányzik az életedből valami,és régi boldog perceket kergetsz,keresel,amit be tudnál illeszteni a mostani életedbe.
4/14 anonim válasza:
Igen az. Vannak olyan emberek az életünkben akit soha nem tudunk elfelejteni, örökké bennünk él a személye, és keressük a társaságát, hiába a hosszú 10-20...esetleg 40 év(ek) az érzés mindig bennünk lesz. Ha ilyen emberre, személyre találunk.
5/14 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális. Vannak emberek, akik hibát követnek el, nem is egyszer, a párválasztásban és/vagy érdekből házasodnak. Mindenképpen próbáld megtalálni azt a lányt.
6/14 anonim válasza:
normális (korban közel lehetek hozzád, 60) ... viszont mégsem erőltetném, mert oda lesz a múlt varázsa ... nagy eséllyel már nagymama ... biztos, hogy látni akarod?
7/14 A kérdező kommentje:
De a neve be van irva az agyamba csak a Bp. cím okozott némi fejtörést. De 3 órai tűnődés után s Google segítségével a házat is azonosítottam. Van remény!
Az szokott meghalni utoljára!!
2015. márc. 12. 15:40
8/14 A kérdező kommentje:
A 6-nak bizony van igaza! A múlt varázsa.
2015. márc. 12. 15:42
9/14 anonim válasza:
#8 tudom ... voltam már így ... megtudtam, hogy hol találhatom, aztán mégsem kerestem a kapcsolatot
10/14 A kérdező kommentje:
Belegondoltam ! Minden "bűnét"megbocsájtanám.
2015. márc. 12. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!