Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, ha a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a legtöbb vitánk a pénz körül forog?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy állandóan kínos helyzetek adódnak belőle. Barátom, átlagos anyagi helyzetű családból származik, még tanul, de egy kisebb munkával ahhoz képest jól keres. Az én családomban sincsennek anyagi gondok, apámnak jól jövedelmező vállalkozása van.

Mindkét család elfogadja és támogatja a kapcsolatunkat. A probléma az, hogy a barátom nem engedi, hogy rá költsek, bezzeg ő az utolsó Forintját is nekem adná. Egy hónapban, majdnem minden másnap közösen ebédelünk egy étteremben, de egy kezem meg tudom számolni, hányszor engedett fizetni. Mindennel így van, legyen mozi vagy belépő… és csak ebben nagyon makacs. Volt, hogy kedveskedtem neki személyes és vásárolt ajándékkal is és olyankor majdnem leordította a fejem, hogy magamra költsem a pénzem ne rá, mert nem érdemel meg ekkora ajándékot (persze 500 Ft után is ezt mondja). Bezzeg ő ha találkozunk virág és csoki. Már azt se tudom hova rakjam a következő "gazt", mert hiába gyönyörű, nem férek el.

Hogyan tudnám ezt vele megbeszélni, hogy ez így nem mehet tovább? Nem fogok szakítani, csak meg akarom kérni, hogy legalább a saját részem hadd fizessem én úgy, hogy elfogadja.

2015. márc. 11. 22:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Beszéld át vele, azt tudom hogy ő miért teszi, mert én is ilyen vagyok, szerintem egy férfi ne engedje fizetni a nőt mármint érted hogfy gondolom.

De ha értelmesen elmondod neki hogy te ettől rosszul érzed magad akkor idővel engedni fog, mert gondolom nem szeretné hogy rosszul érezd magad.

2015. márc. 11. 22:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Már tudja, ígért változást is, de azt mondta idő kell neki, én pedig úgy érzem, hogy nem sok történt
2015. márc. 11. 22:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát ez kemény... Hogy lehet valaki ekkora gyökér? Azért a "férfiségnek" is megvan a határa, én biztos nem fizetnék mindig, miért is kellene? Elvégre én is ember vagyok, meg a nő is. Az ajándéknak meg örülnék, ha néha kapok, persze ne zavaróan nagy értékben legyen, max 1-2 ezer Ft.
2015. márc. 11. 22:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Bocsi, de nem "gyökér". Csak kicsit makacs ebben. Minden mást normálisan meg lehet beszélni vele, ha ezt is sikerülne, akkor igazi főnyereménypasi lenne
2015. márc. 11. 22:35
 5/6 anonim ***** válasza:

ez a pasidnál ilyen bizonyítási dolog

valószínű régimódi felfogású,amikor még a férfi gondoskodott a nőről és itt az ajándékokkal próbálja ezt elhitetni magával,lényegében maga miatt vesz,ad ajándékokat

próbáld megértetni vele hogy nem kell és amit ad gazokat azokat akkor ne fogadd el

és mondjuk mond neki azt hogy inkább azt a pénzt tegye félre és inkább vigyen el vacsorázni vagy nyaralni minthogy ilyenekre költsön

2015. márc. 11. 22:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem fogadd el olyannak amilyen, ne próbáld meg őt megváltoztatni, férfi létemre én magam is azt mondom, hogy ezért ez túlzás, hogy ő fizet mindent, de mi van akkor? Ő ilyen természetű, így szereti kimutatni, hogy gondoskodik rólad. Nem kell ebből olyan nagy dolgot csinálni.
2015. márc. 12. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!