Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak, akik szeretik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akik szeretik a barátnőjüket, soha semmilyen körülmények között nem csalnátok meg?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, Megan Fox(sokan szépnek tartják) vagy egy olyan nő akár sztár aki nagyon szép oda menne hozzátok, hogy feküdjetek le vele,elutasítanátok? Vagy ha szerelmesek vagytok nem is kívántok más nőt, akkorse ha nagyon jól néz ki?

2015. márc. 11. 20:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy én vagyok a férfiak szégyene, de ha van barátnőm, akkor igenis nem kívánok meg más lányokat, hanem csak azt szeretem, akivel együtt vagyok, nem feküdnék le senki mással. Nincs olyan egyéjszakás kaland, ami miatt megkockáztatnám, hogy véget ér egy boldog párkapcsolatom - márpedig hazudni nem fogok.
2015. márc. 11. 20:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. márc. 11. 20:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Szóval simán belerondítanál egy kapcsolatba, mert szerinted neked ez jár? o.O :(
2015. márc. 11. 20:19
 4/7 anonim ***** válasza:
69%
Biztos sokan nem fognak egyetérteni velem, de ez a "nem kívánok meg mást" szöveg szerintem álszentség ebben a formában. Inkább azért nem csalja meg a párját a normálisabbja, mert túlságosan szereti ahhoz, hogy bármilyen módon elárulja. A párkapcsolat sosem kelentett egyet a vaksággal, a kérdés itt az, hogy a felekben megvan-e a tartás és a gerinc.
2015. márc. 11. 20:35
 5/7 anonim ***** válasza:
*kelentett = jelentett :D
2015. márc. 11. 20:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Aki nagyon szereti a baratnojet az nem
2015. márc. 11. 22:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Mikor még távkapcsolatban éltünk lehetett volna sok lehetősége, még sem tette, mert tisztel annyira és minek tenné, ha együtt vagyunk, hisz azért van velem, mert én kellek neki és nem más.

Szóval ez nem azon múlik, hogy ki hogyan nézni, hanem a férfi döntésén és nem okoz fájdalmat annak, akit szeret.

N

2015. márc. 11. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!