Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Túlzott féltékenység?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlzott féltékenység?!

Figyelt kérdés

A pàrommal több mint fél éve vagyunk együtt. A kapcsolatunk elején azt hittem ez lesz maga a Mennyország az előző kapcsolataim után....

De aztán ki is derült miért nem volt eddig hosszú kapcsolata.

Annyira féltékeny hogy hihetetlen, nemhogy fiú ismerőssel,barátokkal még lányokkal sem beszélhetek, mert azért is szólt múltkor. Most hétvègén elmentünk lazulni az unokatestvéreivel, ahol az uncsijával dumálgattunk piázgattunk de közbe párom is ott volt mellettem és vele is foglalkoztam, de állítasa szerint nem foglalkoztam vele és fiúkkal beszélgettem. 1 régi fiú ismerősömmel váltottam 2 szót és puszival köszöntünk. Azóta veszekszik folyamatosan és nem foglalkozik velem. Mit csináljak? Lehet még jó vége ennek a kapcsolatnak?

2015. márc. 9. 17:39
 1/5 anonim válasza:
szerintem ah ilyen féltékeny mond meg neki mert ezek szerint valószínű nem vette eddig észre és így soha senkije nem lesz kétlem hogy jól fog végződni (de lehet hogy jól fogja kezelni) de amíg valaki el nem mondja neki addig nem fog tenni ellene remélem segítettem (én véleményem) bocsi ha baromságot mondtam
2015. márc. 9. 17:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Az a baj, már mondtam neki, és úgy védekezik hogy támad... Mindig azt mondja én is féltékeny vagyok, de mondtam neki h én egészségesen vagyok az, míg Ő nem. Pl. Most se tudok róla semmit, még se írom neki h biztos ba...ni vagy... Mert ò mindig igy beszel velem.
2015. márc. 9. 18:02
 3/5 anonim válasza:
Hát akkor már bocsi de egy p*cs
2015. márc. 9. 19:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm segítséged! :-)
2015. márc. 9. 19:53
 5/5 anonim válasza:
hát bocsi de ha a szerelméért nem tesz semmit akkor gondolkozzon már egy kicsit mert szerintem minimum h valaki egy kicsit kevésbé lesz féltékeny a szerelméért hoz ennyi "áldozatot" had barátkozz bocsánat de ebben az esetben nem tudok segíteni bocsi a baromságért
2015. márc. 9. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!