Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiútársaim, mit tegyek?
ugyan ez volt velem is.
megvolt a tökéletes barátnőm...nem volt se gondom, se bajom.
én meg elb**am..a hülyeségeimmel.
tett ellene, hogy megváltozzak, küzdött..kikészítette magát miattam...de csak akkor vettem észre, hogy hoppá...valami hiányzik az életemből, mikor elhagyott. minden kopár és üres lett..elmentek az ízek, a színek, az illatok...nem maradt semmi.
örökre elhagyott...sosem bocsátott meg végül nekem.
próbálj meg teperni, virág, szerelmes levelek, hagyj időt neki...ne zaklasd..próbálj meg finoman közeledni hozzá......hátha szerencséd lesz.
annyira szeretem...
igaz volt egy időszak amikor hisztizett, féltékeny volt, de most visszagondolva még akkor is édes volt... első két hét jól telt, nem is hiányzott... de most egyszerűen kibírhatatlan és látom, hogy mennyien rajonganak érte. lehet örökre elveszítettem?
most komolyan én vagyok ezzel csak így, h nagyon megérdemlik az ilyen balf**zok?? istenem, olvasd már vissza mit írtál, "szórakoztál vele", "nem törődtem, szülinapján fel sem hívtam, más csajokkal voltam".
Hát gyönyörű kapcsolat volt te idióta, ezt írd meg neki, vagy adj neki egy linket erről a kérdésedről, hátha még meg is gyűlöl.
Jaa, a legviccesebb, h kaptál 2. esélyt, amit én pl. nem kaptam, pedig én fele ennyi rosszat se csináltam. Hát és még én lennék sz** alak, egy istenverte szent vagyok a férfiakhoz képest. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!