Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiútársaim, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiútársaim, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy évet és 6 hónapot jártunk a barátnőmmel. Gyönyörű, okos, ravasz, minden megvan, ami kell... De nem tudom, mi történt velem... kb egy hónapja kezdtem nagyon hülyén viselkedni vele. Akkor nem is tűnt fel, de mindent megtett azért, hogy jól legyünk, én meg szórakoztam vele. volt, hogy egy hétig nem beszéltem vele, hiába is keresett, nem törődtem, szülinapján fel sem hívtam, más csajokkal voltam... Gyönyörű kapcsolatunk volt, tényleg, és én csak most veszem észre. Már egyszer visszafogadott, akkor is figyelmen kívül hagytam... Mit tegyek? Mindennél jobban szeretem, megbocsájtana? Istenem, olyan hülye voltam! Segítsetek!

2015. márc. 7. 20:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Bátyám tudom kivagy, ha az vagy akire gondolok írj üzit!
2015. márc. 7. 20:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Csokor virág és őszinte bocsánatkérés. Ha szeret megbocsát, ha nem akkor pedig úgysem tudsz már mit tenni.
2015. márc. 7. 20:51
 3/7 anonim ***** válasza:

ugyan ez volt velem is.

megvolt a tökéletes barátnőm...nem volt se gondom, se bajom.

én meg elb**am..a hülyeségeimmel.

tett ellene, hogy megváltozzak, küzdött..kikészítette magát miattam...de csak akkor vettem észre, hogy hoppá...valami hiányzik az életemből, mikor elhagyott. minden kopár és üres lett..elmentek az ízek, a színek, az illatok...nem maradt semmi.

örökre elhagyott...sosem bocsátott meg végül nekem.

próbálj meg teperni, virág, szerelmes levelek, hagyj időt neki...ne zaklasd..próbálj meg finoman közeledni hozzá......hátha szerencséd lesz.

2015. márc. 7. 20:52
 4/7 A kérdező kommentje:

annyira szeretem...

igaz volt egy időszak amikor hisztizett, féltékeny volt, de most visszagondolva még akkor is édes volt... első két hét jól telt, nem is hiányzott... de most egyszerűen kibírhatatlan és látom, hogy mennyien rajonganak érte. lehet örökre elveszítettem?

2015. márc. 7. 20:55
 5/7 A kérdező kommentje:
és az a nagy baj van, hogy én szakítottam arra hivatkozva, hogy unom a hisztiit.... de most mit meg nem adnék, hogy egy kicsit is hisztizzen azért, mert nem akar elveszíteni
2015. márc. 7. 20:58
 6/7 anonim ***** válasza:

most komolyan én vagyok ezzel csak így, h nagyon megérdemlik az ilyen balf**zok?? istenem, olvasd már vissza mit írtál, "szórakoztál vele", "nem törődtem, szülinapján fel sem hívtam, más csajokkal voltam".

Hát gyönyörű kapcsolat volt te idióta, ezt írd meg neki, vagy adj neki egy linket erről a kérdésedről, hátha még meg is gyűlöl.

Jaa, a legviccesebb, h kaptál 2. esélyt, amit én pl. nem kaptam, pedig én fele ennyi rosszat se csináltam. Hát és még én lennék sz** alak, egy istenverte szent vagyok a férfiakhoz képest. :D

2015. márc. 8. 03:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Tudom tudom megérdemlem. De akkor mintha kikapcsoltak volna. Ennél jobban még nem fájt semmi. Akkor vettem észre, hogy mi van, amikor nem bújhattam hozzá, aki szeretett és már többé nem is szeret. Mert más lány nem olyan. Én h* lye
2015. márc. 8. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!