Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 15 lány vagyok 160 cm 59 kg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 lány vagyok 160 cm 59 kg szerintetek ezzel lehet pasizni?

Figyelt kérdés
15/l

2015. márc. 6. 11:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem. Számadatokkal nem lehet.

Még ha képet mutattál volna magadról akkor talán, de még az is kevés. Esetleg ha leírod mi érdekel, mi fog meg, mit szeretsz egy srácban, stb. stb. akkor a személyeddel már lehet pasizni. De ha ezt ennyire nem érzed még át akkor ne pasizz.

2015. márc. 6. 13:01
 12/13 anonim válasza:
Vannak pasik akik a kovér lányokra buknak..
2015. márc. 6. 13:38
 13/13 anonim ***** válasza:

Mi lenne,ha nem ekörül forognàl?

Összedôlne a vilàg?!

Borzasztó,hogy ennyire kapcsolat,meg szerelemfüggô itt mindenki...a te korodban magamra koncentràltam,megismertem önmagamat,a képességeimet...aki pasinak hìvja a màsik nemet éretlenke...az a "menô"??

Majd kiégsz egy napon és azt sem fogod tudni ki vagy, mit akarsz,merre tartasz...menj inkàbb ültess egy fàt!

2015. márc. 7. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!