Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell Pasizni? 17 ( Lány)
Sziasztok .
Én egy 17-éves fiúkkal szemben félős lány vagyok .
És tanácsokat szeretnék kérni tapasztalt lányoktól .
Illetve férfiaktól hogy milyen viselkedés jön be nektek.
A lányoktól meg az érdekelne hogyan lehet elcsábítani egy fiút aki nekem bejön .
Teljesen érintetlen vagyok ( Még egy szájra puszi sem volt soha senkivel ) .
Úgy hogy remélem részletesen is le tudjátok írni hogyan vonhatom magamra egy fiú figyelmét :)
Előre is köszönöm a normális , jótakaró válaszokat .
Csajok ! Pasik ! egyaránt számítok mindenkire .
Loverush válasza
Bocs de én magyar vagyok !
Hadlyuk ki a nemzetiségieket ebből a kérdésből .
Köszi !
Ok kezdjük a külsővel, legyél mindig ápolt: körömápolás, fésült haj, tiszta arcbőr, nőknél smink egy minimáls (jó ha a szemedet kihúzod) Ha nem vagy formában kezdj el futni, aerobikozni vagy egyéb sportot amit szeretsz csinálni.
Tudj emberekkel beszélgetni, könnyen csevegni bármiről (ha vannak barátaid, akkor ezt már tudod hogyan)
Legyél lelkileg rendben: ne pörögj semmi felesleges hülyeségen (az életben előbb-utóbb úgyis minden megoldódik) legyél jókedvű és legyen némi elképzelésed az életcélodról.
Hogyan viselkedj: légy kedves, sose bánts meg másokat. Légy őszinte. Ha ezt meg tudod csinálni, akkor egy főnyeremény leszel!
Szia.
21:17
Köszönöm a kedves válaszodat .
De nekem most bejön egy fiú , és úgy látom hogy én is neki.
De ő is ugyan olyan félős mint én >.<
Meg arra gondoltam hogy sokszor megyek ki parkokban a kutyámmal .
És ott sokszor van helyes fiú.
Hogyan kelthetném fel az érdeklődésüket.
Próbálnék most saját magam kézbevenni a dolgokat .
Vágyom már egy kis szeretetre .
Remélem ez nem bűn ! :)
Elöször is a természetesség, ne ez a buta vihogos liba aki mindenen úgy röhög mint egy bagzó hiéna aki telenyomta magát LSD-vel. Öltözködj előnyösen szolid smink esetleg. Járj el kicsit társaságban, hogy felfigyeljenek rád. Esetleg ha annyira pasizni akarsz akkor kicsit próbálj a srác közelébe férkőzni, hogy legalább észre vegyen, ha már nem akarsz oda menni hozzá. Önmagadat adjad az a legtisztább. Picit gondold át magadban mit szeretnél és min kellene akkor változtatni ha ezt akarod elérni.
Remélem azért kicsit tudtam ezzel segíteni ;)
21/F
Esetleg ha gondolod és mersz egy pici bizalommal fordulni felém, akkor priviben küldesz valamilyen képet akkor mondok véleményt, hogy esetleg szerintem mi az amivel kiemelhetnéd a nőiesebb oldaladat (Szemed, arcod alakod vagy bármi ami szóba jöhet)
Igy pasi szemmel mérve téged :D Ha gondolod gondolkozz el rajta. Szivesen segitek :D
Na figyelj. A lényeg, hogy akkor kapsz jó pasit, ha szép vagy. Ez sok ronda csajnak és pár srácnak fájhat, de az igazság az, hogy minden pasi a jól kinéző(természetes) NŐKET kedveli. 17 évesen ne próbálj igazi nő lenni mert akkor agyonsminkelt, ribäncos ratyi leszel. Próbálj szexi lenni és kész.
Ennyit a külsőről, belső:
most a tökéleteset írom ehhez fogod magad igazítani: őszinte, értelmes(nem egyenlő az okossal), magabiztos és van önbizalma, kommunikatív és nyílt.
Persze leírhatnám részletesebben de minek? Ha nemvagy szép nemfogsz pár nap alatt szebbé válni és pár nap alatt nem fogsz jobb arc és belül nőiesebb, értékesebb lenni.
"hadlyuk" az mi???
Rekvirált tehenészlány??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!