Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sok férfi van még, aki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok férfi van még, aki a barátnőjét a tenyerén hordozza?

Figyelt kérdés
Ha dühös vagy szomorú a lány, akkor indulat nélkül meghallgatja, a munkájában/tanulmányaiban/terveiben támogatja, naponta elmondja neki hogy milyen szép és hogy szereti. És egy esetleges ajándék sztriptíztáncosnőt a kollégáitól visszautasítana. Van még sok ilyen férfi? :D

2015. márc. 5. 12:04
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem a tenyéren hordozás kategória, hanem egy normálisan működő párkapcsolat alapja, de csakis akkor, ha ez a hozzáállás kölcsönös. Az már más kérdés, hogy ez sajnos nem túl gyakori.
2015. márc. 5. 13:16
 22/48 anonim ***** válasza:

a párom ilyen. mondjuk, abban kételkedem, hogy ha a legénybúcsúján vetkőzős lány lesz, azt visszautasítaná, de... :D de a többi stimmel.

és nem, nem papucs, sőt. kiáll magáért és szembeszáll velem, ha valamiben tévedek és nem értünk egyet. megmondja, ha valami nem tetszik neki, de attól még a döntéseim tiszteletben tartja, és támogat is, ha úgy adódik. és igen, rendszeresen dícsér és szeretget :)

de persze, ez kölcsönös részemről is. szerintem egy egészséges párkapcsolatban ez elég alap dolog, vagy nekem vannak illúzióim?

2015. márc. 5. 13:19
 23/48 anonim ***** válasza:

rengeteg ember szereti a párját akkor is ha mondjuk megcsalja,ez nem szerelem,ez alázat,szánalom.És ez az élet feladása

ez jellemzi az egészet,szereti a másikat,minden helyzetben de miért? gusztustalan akárhogy nézem,

pl miért hagytad ott a táncosnőt,úgysem tudta volna meg,amit nem tud az nem is érdekes.

és fejet hajtás az egész szerelem

nem nem is szerettem még senkit,bölcsebb vagyok azt hiszem

a mai nők hozzállássa még gusztustalanabb,elvárják hogy hordozzák őket,de mire fel, mert pinájuk van?mert azon kívül egyetlen értékük talán hogy halandók.Sokszor dühítően nem eléggé azok.

bár érzelmes ember vagyok :D de valahogy még nem csapott meg a szerelem,ennyi erővel bárkit szerethetnék,akármelyik kommentelőt is.....az is csak ugyanannyi mint bárki.

minden egyforma a világon

a többit az ember képzeli hozzá

2015. márc. 5. 13:19
 24/48 A kérdező kommentje:
Mr Pofon-nal értek egyet. Én így képzelek el egy kapcsolatot és hál'istennek ilyenben is élek. Szerencsés vagyok.
2015. márc. 5. 13:24
 25/48 A kérdező kommentje:
APOLLYON: Remélem sok nő olvassa a válaszod és hogy ezt nyilvánosan is szoktad hangoztatni. Ezzel nem fogsz bevágódni a nőknél. Maradhatsz egyedül vagy fordulhatsz a palik felé.
2015. márc. 5. 13:27
 26/48 A kérdező kommentje:
:( a 23-as nagyon meg van keseredve.
2015. márc. 5. 13:28
 27/48 anonim ***** válasza:
0%

nincs gondom a nőkkel,jelenleg is elvagyok eggyel,de soha nem szeretném,ő azonban igen

bármikor összehasonlítanám az én életem a tiéddel,vagy akár a külsőmet,majd rájönnél,ne magatokhoz hasonlíts mert te vesztes vagy én az ellentéte.

sokaknak fáj ez,ami nekem megint csak öröm.

én nem vagyok keseredett,én boldog vagyok hogy nem vagyok ilyen,és nem tudnám elviselni ha szeretnék egy olyat aki a lábam száráig sem érhet soha.

az hogy itteni nők olvassák,és nekik bevágódni? tudod nekem vannak igényeim.....lehet neked nem,nekem igen.És ez minden csak az nem ami itt van :D

és tudod mit? még így is imádnak itt is,vicces az élet. :D

2015. márc. 5. 13:36
 28/48 A kérdező kommentje:
:D:D:D tök vicci vagy
2015. márc. 5. 13:40
 29/48 A kérdező kommentje:

Apollykától kaptam ám privát üzenetet, gyerekek :D Alpáribb, primitívebb kifejezésmódot az övénél ritkán találni.

Szegényke, p#nihiányban szenved valószínűleg és ez már kezd rámenni az agyára :D:D:D

2015. márc. 5. 13:46
 30/48 anonim ***** válasza:
ne itt koldulj szeretetet pls.
2015. márc. 5. 13:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!