Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfi van még, aki a barátnőjét a tenyerén hordozza?
a párom ilyen. mondjuk, abban kételkedem, hogy ha a legénybúcsúján vetkőzős lány lesz, azt visszautasítaná, de... :D de a többi stimmel.
és nem, nem papucs, sőt. kiáll magáért és szembeszáll velem, ha valamiben tévedek és nem értünk egyet. megmondja, ha valami nem tetszik neki, de attól még a döntéseim tiszteletben tartja, és támogat is, ha úgy adódik. és igen, rendszeresen dícsér és szeretget :)
de persze, ez kölcsönös részemről is. szerintem egy egészséges párkapcsolatban ez elég alap dolog, vagy nekem vannak illúzióim?
rengeteg ember szereti a párját akkor is ha mondjuk megcsalja,ez nem szerelem,ez alázat,szánalom.És ez az élet feladása
ez jellemzi az egészet,szereti a másikat,minden helyzetben de miért? gusztustalan akárhogy nézem,
pl miért hagytad ott a táncosnőt,úgysem tudta volna meg,amit nem tud az nem is érdekes.
és fejet hajtás az egész szerelem
nem nem is szerettem még senkit,bölcsebb vagyok azt hiszem
a mai nők hozzállássa még gusztustalanabb,elvárják hogy hordozzák őket,de mire fel, mert pinájuk van?mert azon kívül egyetlen értékük talán hogy halandók.Sokszor dühítően nem eléggé azok.
bár érzelmes ember vagyok :D de valahogy még nem csapott meg a szerelem,ennyi erővel bárkit szerethetnék,akármelyik kommentelőt is.....az is csak ugyanannyi mint bárki.
minden egyforma a világon
a többit az ember képzeli hozzá
nincs gondom a nőkkel,jelenleg is elvagyok eggyel,de soha nem szeretném,ő azonban igen
bármikor összehasonlítanám az én életem a tiéddel,vagy akár a külsőmet,majd rájönnél,ne magatokhoz hasonlíts mert te vesztes vagy én az ellentéte.
sokaknak fáj ez,ami nekem megint csak öröm.
én nem vagyok keseredett,én boldog vagyok hogy nem vagyok ilyen,és nem tudnám elviselni ha szeretnék egy olyat aki a lábam száráig sem érhet soha.
az hogy itteni nők olvassák,és nekik bevágódni? tudod nekem vannak igényeim.....lehet neked nem,nekem igen.És ez minden csak az nem ami itt van :D
és tudod mit? még így is imádnak itt is,vicces az élet. :D
Apollykától kaptam ám privát üzenetet, gyerekek :D Alpáribb, primitívebb kifejezésmódot az övénél ritkán találni.
Szegényke, p#nihiányban szenved valószínűleg és ez már kezd rámenni az agyára :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!