Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki?
Figyelt kérdés
Tetszik egy fiú,aki az egyik barátján keresztül megüzente,hogy szerelmes belém.A barátja mondta nekem,hogy nem meri nekem mondani személyesen,mert fél,hogy én nem viszonzom.Én is szerelmes vagyok a srácba,de,hogy mondjam el neki,hogy viszonzom?Nem szeretném lerontani,hogy ez,és ez van,hanem szépen finoman szeretném.Milyen tanácsokat adnátok?A válaszokat előre is Köszönöm!2015. márc. 4. 23:53
1/10 anonim válasza:
Istenem, de jó, hogy vannak még ilyen szerencsés emberek. :)
2/10 anonim válasza:
Szerelmesek vagytok egymásba, úgy, hogy nem mertek szóba állni?
4/10 A kérdező kommentje:
Minden nap szoktunk beszélgetni.
2015. márc. 4. 23:56
6/10 anonim válasza:
Rajzolj neki egy szívecskét vagy egy szerelmes levelet, és add oda neki, majd fuss el, mint az anime-kben :D
7/10 anonim válasza:
Am én komolyan kérdeztem a kort nem cinkelésből !
8/10 anonim válasza:
Rákell írnod, hogy anyád tetszel nekem cigány... Üdv. az exed
9/10 A kérdező kommentje:
Én 14 éves vagyok,a fiú 15.De nem kell beszólogatni!Köszönöm!
2015. márc. 5. 01:43
10/10 anonim válasza:
Szerintem öleld meg és csókold meg! Ha te is szereted, és váratlanul fogja érni, de legalább boldogok lesztek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!