Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ez most komoly?
Sziasztok! A történetem nagyon hosszú, és bonyolult, de megpróbálom röviden és érthetően leírni.
Az egész úgy kezdődött,hogy megkértem a barátnőm kezét,akivel 1 évig jártam. Én 25/F, ő 21/L. Ez 2014 októberében történt. Azt hittem minden rendben van,imádtam őt. Aztán jött a derült égből villámcsapás,amikor 2014 decemberében közölte velem,hogy ő szakít velem,vissza adja a gyűrűt, mert nekem "semmim nincs" 25 éves léttemre és mégis miből fogunk megélni. Hozzá kell tennem, valóban nem vagyunk a leggazdagabbak,de teljesen átlagosan élünk, van munkám, egyáltalán nem vagyok egy munkakerülő,csinálom,szeretem :)
A szakításunk után 1,5 hétre a (volt)barátnőm összejött az exével, aki viszont gazdag,most építi magának a hatalmas házát, stb, viszont ő már 8 évvel idősebb,mint a volt barátnőm. (Mint kiderült, a barátnőm anyjának ebben nagy szerepe volt). Majd karácsonykor megkérte a kezét, a volt barátnőm meg igent mondott. Tervezgették a lagzit,sok mindent lefoglaltak és most a vőlegénye háta mögött, újra elkezdett nekem írni,hogy találkozzunk,stb. Azt mondja,hogy neki én vagyok a nagy szerelme, nem a vőlegénye, de nem tud közöttünk dönteni. (Vagy csak nem tudja eldönteni,hogy inkább él a szerelmével, vagy inkább gazdag lesz?!) És ez megy már 1 hónapja,hogy ő nem tudja eldönteni,hogy kit válasszon.
Azt mondta,hogy ha én tennék újra valamit a kapcsolatunkért,akkor össze jönne újra velem. Lehet én gondolkozok hülyén, de ÉN tegyek érte? Ő hagyott el engem, elég csúnyán.
A baj annyi,hogy még mindig szeretem.. És mással nem is tudnám egyenlőre elképzelni az életem. A barátaim viszont azt mondják,hogy tiszta hülyét csinál belőlem ezzel,és lehet,hogy valóban így is van. Szerintetek mit tegyek? A szívem vele akar lenni, de az eszem azt mondja,hogy "te hülye, ha egyszer megcsinálta ezt veled,akkor megfogja még egyszer". Ráadásul így a mostani vőlegényével is a bolondját járatja...
"te hülye, ha egyszer megcsinálta ezt veled,akkor megfogja még egyszer"
Megadtad a választ a saját kérdésedre. szeritnem ezzel mindent elmondtam. Olyan nincs hogy a pénz és a szerelem közt kell választani. Vagy jobban kefélted őt mint a másik és vágyik egy jó dugásra vagy nem tudom valami baj van a fejével. Neked is az van ha visszafogadod. Egy barátom ugyanigy volt mint te. csaja elhagyta vissza ment exéhez majd ujbol a haverral jött össze és ezt 3x csinálta meg. ha már a saját hibádból képtelen vagy tanulni tanulj máséból. ahogy már mondtam..megadtad a választ a saját kérdésedre. Jobb nőt érdemelsz ennél a ribinél. mert ez már ribi kategória. Üdvözletem.
A leírtak alapján nem érdemel meg téged.
A pénzt választotta nem téged.
Ha minél előbb túl akarsz lépni rajt, szakíts meg mindenféle kommunikációt vele. Itt már neked nincs mit indokolni, magyarázkodni, hogy miért.
Tudom nagyon nehéz az első időkben ez.
Hasonló helyzetben voltam én is, de a seb egy idő után beforr,s igaz kicsit sokára, de megtaláltam a párom akit
tisztelek, szeretek és meg tud becsülni.
Ha újra össze jönnétek, kicsi az esélye, hogy szemet hunynál a gerinctelensége felett, legalábbis belül mindig ott lenne a tüske, elveszett a bizalom,tisztelet.
Orulj, hogy most derult ki, hogy milyen no is valojaban es nem akkor, amikor mar osszehazasodtatok.
Hallgass az eszedre es a barataidra. En a helyedben minden kapcsolatot megszakitanek vele, az ilyen csak kihasznal es lehuz.
En nokent nem tudom megerteni, hogy viselkedhet valaki igy...
Hát most ő írkál nekem,próbál nagyon kedveskedni,én nem írok vissza. Akkor ír még egy sms-t,amiben sajnáltatja magát,hogy de miért nem írok neki vissza, teli szomorú hangulatjelekkel.
Mint kiderült,a vőlegénye már egyszer megütötte,én soha nem lennék képes megütni,kezdjük ott. És ha tőlem független, ezért (a pofonért) nem szakít vele,akkor már tényleg rengeteg pénze lehet annak a pasinak...
A másik pasi megütötte? KAMU! Csak ezzel is manipulálni akar! Sajnáltatja magát!
Elhagyott téged egy másikért, akit most el akar hagyni érted! Én biztos írnék egy levelet a mostanijának a helyedben! Azzal a sráccal ugyanazt csinàlja, mint veled, az a pasi ugyanazt fogja érezni, mint te ha rájön.
Ezt a csajt mindketten kerüljétek el messzire!
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!