Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti fel bírjátok emelni a barátnőtöket? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
161 cm vagyok és 52 kg. Ducinak számítok? Nektek hány kilós a barátnőtök? Sok olyat látok hogy a fiúk "dobálgassak "a lányokat.2015. febr. 28. 22:16
13/21 anonim válasza:
barátommal friss a kapcsolatunk, még nem próbálta de nem hiszem hogy gond lenne :D 170cm 60kg vagyok.. 16L
14/21 anonim válasza:
Tudva azt, hogy nem vagyok túlzottan erős, egyszer eldöntöttem, csak olyan barátnőm lesz, akit fel tudok emelni. Reményeim szerint az illető valahol 45-60 kiló között lesz, (de rossz a szövegem és ronda vagyok, soha nem lesz barátnőm).
Nem vagy duci, túlsúlyos és kövér sem, ideális a súlyod.
15/21 anonim válasza:
Engem nehezen, pedig csak 48 kg vagyok.
Egyszer koncerten - a sörök hatására - a nyakába emelt, és simán megtartott. Józanul nem merjük kipróbálni, tuti leejtene :D
De a küszöbön sem fog átvinni szerintem :/
16/21 anonim válasza:
Engem simán elbír a párom, pedig 70 kiló vagyok. De azért nem dobálgat. Na majd ha 55 leszek :D
17/21 anonim válasza:
46 kg vagyok es a baratom fel tud emelni de megtartani nem igazan, pedig nagyobb darab is nalam... :(
19l
18/21 anonim válasza:
Nem számítasz ducinak. Nekem még nem volt barátnőm, de szerintem 50 körüli nőt feltudnék emelni. Egyébként nekem is nagyon tetszik amikor egy férfi a karjába veszi a barátnőjét. Az valahogy olyan férfias egyben gyengéd dolog. Remélem egyszer nekem is lesz ilyesmiben részem.
19/21 anonim válasza:
A feleségemnek évtizedek óta 45 kiló a versenysúlya.
20/21 anonim válasza:
engem az ölébe simán szállítgat a barátom, 47 kg vagyok és 162 cm :D ő kb. 3 centivel magasabb nálam és olyan 65-70 kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!