Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után miért lesznek ilyenek a lányok? Lent
Figyelt kérdés
Minden héten másik fiúval vannak, bulizgatnak, közben smárolnak nem egy fiúval. Stb..2015. febr. 28. 17:42
2/9 anonim válasza:
mert ők megtehetik, ha tehetnéd te is szexelgetnél más csajokkal :D
3/9 anonim válasza:
Azért amelyik lányba szorult egy kis lélek, az nem ilyen. Persze ha ribikkel kezdesz, ne csodálkozz.
4/9 anonim válasza:
mi így dolgozzuk fel :D az önbizalmat vissza kell hozni, amit leromboltak... mert valakinek nem voltam elég jó... ezért bebizonyítom magamnak hogy igenis én is vonzó vagyok és bárkit megkaphatok :)
5/9 anonim válasza:
srácoknak is kell gyógy.zex stb... az akkor nem rib.ncos, ha egy srác csinálja ugyanezt? az normális mi:D jah meg a világ legtermészetesebb dolga :D
6/9 anonim válasza:
Na jó, de a lányoknak sokkal könnyebb. Meg nem értem miért ad ez vissza bármilyen önbizalmat is...(az én exem is ezt mondta, mikor a buliban össze vissza smárolt több sráccal is egy este) Ugyanis egy buliban nem hinném, h túl nagy kihívás félrészeg srácokhoz odamenni smárolni...Nem hinném, h túl sokan lennének, akik elzavarnák... Szóval ez nem hinném, h mérvadó lenne az önbizalom visszaszerzésével kapcsolatban...
27/f
7/9 anonim válasza:
Olyankor a lanyok "felszabadulnak" es hirtelen osszezavarodnak ezert ugy viselkednek ahogy nekik pillanatnyilag jolesik es nem gondolnak a kesobbi kovetkezmenyekre.
9/9 anonim válasza:
Mert azt hiszik akor konyeben tudnak felejteni es gyorsan tul akarnak lenni a szakitason. de ezt nem minden csaj igy eli meg es megis leku..azzak oket. attol mert jobb egy pasinak ha a csaj bezarkozik es siratja a multat azzal meg nem jonnek ossze ujra wagy ez eselyt ad ra? nem. xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!