Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ebből helyrejönni?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat veszekedtem vele, mindig volt valami és nagyon untattam a leveleimmel. Sok bántó érzés volt bennem de aztán már csak nem figyelt és ez még jobban felőrölt és még több jött belőlem. nem bírtam hogy nem osszam meg vele mit gondolok de ő csak nem válaszolt. viszont én már nem akarok többet veszekedni.. Ő mikor fogja érezni a változást? Mikor fog újra úgy tekinteni rám mint régen? és nem úgy aki veszekszik... nem mondom nehéz belátni hogy nem volt okom a veszekedésekre mert hát volt, de tudom hogy pasik sokmindent nem tudnak megérteni a nőkben de én mégis csak sulykoltam vele.. nagyon bonyolult az egész.. de a lényeg hogy változást szeretnék. szerintetek lehet? és hogyan jöhet helyre?2015. febr. 26. 19:43
2/3 A kérdező kommentje:
19/L és 18/F
2015. febr. 26. 19:46
3/3 anonim válasza:
Amikor elé állsz, és megígéred, hogy legközelebb mindent elmondasz, amikor rád jön a női szeszély. Gondolom még nem dolgozol, szóval még nem kezdődött el számodra az igazi élet, addig meg ne ez legyen a legnagyobb problémád. Próbáld kihasználni vele az időt, és töltsétek el boldogságban, ne veszekedéssel. Tök fölösleges veszekedni, bár néha kell, de nem kell mindig... F/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!