Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ebből lehet valami? 15/L
Szóval. Nem akarom nagyon húzni az időtöket, úgyhogy bele is kezdenék. Körülbelül három hónapja jött egy új lány az osztályba, nagyon megtetszett, meg minden. (Igen, a lányokat szeretem...)
Pár nap után beszélgetni kezdtünk, közös programok, etc. Sikerült összehaverkodnom vele, barátok lettünk. Természetesen sikerült mindent eltitkolnom előle, hogy kikhez is vonzódom igazából. Gondoltam hetero. Viszont egyre jobban kezdtem megkedvelni. Repültek a hetek, azon kaptam magam, hogy egyre többet gondolok rá, még reggelente is felhívtuk egymást, hogy nem-e megyünk együtt suliba. Mostmár bátran ki merem jelenteni, hogy megszerettem. Aztán elhatároztam (ez a dolog kb. egy hete volt), hogy bevallok neki mindent, nem titkolózom tovább, veszteni valóm nincs.(Vagy elfogad, vagy nem.) Elhívtam beszélgetni, "mozizás" címszó alatt. Még odafele sikerült túltennem magam a dolgon, könnyebben is ment, mint gondoltam. Bevallottam mindent. Erre rám mosolygott, és annyit mondott, hogy "Oké, elfogadja, de most rajta a sor." Akkor, és ott előbújt. Elmondta nekem, hogy ő is a lányokhoz vonzódik, és több lánnyal is volt már kapcsolata.Gondoltam csak viccel, le akar tesztelni vagy valami. De nem viccelt. Örültem neki, hisz így már kicsit jobban érezhettem magam.
Viszont most rohadt nehéz helyzetben vagyok. Mi a fenét csináljak ahoz, hogy megszeressen? Vagy már szeret? Nem tudom eldönteni. Senkinek nem beszéltem még erről. Mindenki azt hiszi, hogy a fiúkat szeretem. (Egyedül a nővérem tudja, hogy nem, ő pedig nem él velünk) Utálkozó kommentektől légyszíves, kíméljetek.
Igazad lehet, ha már elnyertem a bizalmát...
Szerintem jó úton haladtok... legyen minél több közös program, és bármi lehet belőle. ;)
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!