Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem tul magma rajta? (reszletek lent) 16/L
Tudom hihetetlen meg eleg fura amit le irok, de igaz. Apu munkat kapott Angliaba mert kamion sofor, a baratja ajanlotta. Ki jottunk Angliaba,hat az igazsag hogy nem sok Magyar csalad volt itt. Unokabatyam is jot velunk, olyan mitha a testverem lenne, velunk nevelkedett fel. Van neki baratjone, de a baratnojenek mar van 2 gyereke mastol, eleg fiatalon szult. 16 eves volt.(Tudom ez nem ide tartozik de a fiaval jottem ossze , mikor megismertem 15 eves volt)Most mar 17 eves a gyerek. Mikor ossze jottem ugymond az a Tesverem nevelt fiaval , akkor voltam 14 eves. Igen fiatal voltam, de sokat voltunk egyutt mert a tesom a haverja es sokat jart hozzank meg persze az anyja az unokabatyammal van egyutt, es igen akaratom ellenere beleszerettem. Nagyon sok mindenen mentunk keresztul, es eleg sok fajdalmat okozott, mikor Magyarorszagra mentunk nyaranta 1 honapra akkor mindig leszart szo szerint, es cask a haverjaival foglalkozott, hat ja eleg rosszul esett de mindig megbocsajottam neki. Nem is tudtam elkepzelni az eletem nelkule. Szerintem o is igy volt ezzel cask akkor meg nem ondolt arra hogy elveszithet , mindig abban a tudatban volt hogy ugy is mgbocsajtok neki. Nehez volt mert a szuleim is elleneztek, (nem csodalom) mert fiatal vagyok. szoval mar akkor 1 es fel evet voltunk egyutt mikor megismertem egy masik fiut, nekem nem volt szandekomban elhagyni a baratom, de ugy alakult hogy megcsokolt, persze most eliteltek, de o folyamatosan a baratnoimre ment. Veluk flortol, azzal a par lannyal akk ugyan ugy itt vannak kint. Na mindegy ez a csok kiderult es ez neki nagyon fajt, ugye masik baratom rajta kivul nem volt. Bantottam ot sokat akkoriban. Mikor ez a csok kiderult, nem is tudtam mar valhogy komolyan vele lenni. Egyszer kibekultunk, egyszer ossze vesztunk. Ez igy ment, de ezek a ketszinu lanyok cask azt vartak hogy szakitsunk, mindegyik fel akarta szedni, persze nem azert mert most o a legszebb fiu, hanem nem igazan volt mas itt. A tobbiek nagyon kisfiusak. Egy suliba is jartunk amuy. Szoval ez igy ment 2 honapon keresztul hogy ossze vesztunk, kibekultunk. De ekozben o a lanyokkal flortolt. Aztan nyar volt es mar keszulodtunk Magyarorszagra, ugye akkor altalaban minden Magyar csalad megy.Mikor epp mentunk pont nem voltunk egyutt akkor mar 1 honapja. En elotte meg elkeztem beszelni egy fiuval facebookon, nagyon jokat beszeltunk , 3 honapon at minden nap, ha nem is minden nap, akkor minden masna, es ugy alakult hogy mikor haza mentem talalkozunk. Ossze jottunk, (nem egybol), nagyon megszerettem a fiut, de azert legeelul mindig szerettem az elso baratomat, hiaba okoztunk egymasnak fajdalmat, o csalt meg elott, de akkor is mindeig megbocsajtottunk egymasnak. Na szoval egyutt voltam ezzel a fiuval, egesz nyaron velem voltam, vele is nagyon sok mindenen keresztul mentem mert 15 eves voltam es a szuleim ot se engedtek, a gyerek 18 eves volt. Igergette hogy 1 megvar engem mire haza megyek jovo nyaron, es utana kijon vele o is, ugye 16 evesen mar cask meg engedtek volna a szuleim hogy legyen baratom, es nem tudom miert de hittem neki. Egesz nyaron nem foglalkoztunk egymassal az elso baratommal. Mikor eljott az ido hogy vissza kell jonnom, en nagyon sirtam miatta mert Magyarorszagon kell hagyjam, de hat nem voltam szerencses eddig a szerelmekben. Mikor vissza jottem 1 honap utan megis csalt, hat eltudjatok kepzelni mennyire fajt, aztan ugye megint elkezdtuk kozeledni az elso baratommal. En tenyleg nem olyan lany vagyok aki egyik pasirol egy a masikra, de az elso baratomat azert midnig szeretni fogom. Ugy alakult hogy nem kerultunk ossze, mert a 17 eves fiu egy 13 eves kislannyal jott ossze.Es azt csinalja hogy egyszer velem bekul ki aztan vele, nem tudom komolyan hogy mit akar, es hogy miet csinalja ezt, en most komolyan vele akarok lenni, ugy erzem hogy o az igazi, o az elso baratom es szeretem, barmi is tortent. De ugy erzem hogy cask jatszadozik velem es nagyon faj, hogy tegyem tul rajta, allandoan bant, es elottem csajozik, nem tudom elfelejteni ot. Iskolaba se akarok jarni mert folyamat oket latom. Hogy tegyem tul magma rajta ????
Mit csinaljak ilyenkor?
Hát, ezért nem kell 14 évesen szexelni! Van az életnek más területe is, mint a szerelem és a szex. ÖNURALOM kislány. Lelkileg nem vagy érett még a párkapcsolatra és a szexre. Nem csak te, de egyetlen 14-16 éves sem.
Ha már kint vagy Angliában, tanulj, utazz sokat. Más egész életében nem lépi át az országhatárt. Vannak lehetőségeid, a pasikat meg szard le még úgy 3-4 évig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!