Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ugyan olyan erővel szeretitek és egyben KÍVÁNJÁTOK a párotokat évek után is. Minimum 6-7 év után vagy több. és soha meg sem fordul a fejetekben más?
Szerintem z naív álmodozás csak...
Én is ebben hittem amiben Ti. Ez tűnt evidensnek, etikusnak és romantikusnak.
De azóta rájöttem, hogy ilyen nincs.
Kapásból ilyne partner nincs aki mindenben jó lenne.
Vagy van az A halmaz akik tetszenek külsőre, de nagyon nem belsőre.
Aztán van a B halmaz akik tetszenek belsőre, de nagyon nem külsőre.
És van egy bazi nagy C halmaz az átlagosak. Velük szoktam összejönni. Egynek elmennek, nincs velük kirívó baj... de előny se sok... Hamar vége van, mert szerelemről szó sincs.
De az még amúgy se volt.
De nem tudom elképzelni, hogy összejön A és B akik pont tökéletesek egymásnak (ennek most komolyan mekkora esélye van? A lottó ötös valószínűségével vetekszik, ha szerencsés vagy nagyon esetleg bejön a dolog)...
Szépen hangzik amit írtok... De akik itt hencegnek, náluk szívesen megkérdezném a másik felet is, hogy ő hogy godolja (de kb őszinteségszérum hatása alatt)... Lenne meglepetés!
Sajnos teszem hozzá. Mert ez a racioanlitás, egyelőre út a depresszióba nekem.
Nem tudok szerelmes lenni, mert nincs rá megfelelő személy. Nincs tökéletes.
Vagy ha van már réges-rég foglalt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!