Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SZERINTETEK IGAZA VAN? Én vagyok a hibás? Ti mit tettetek volna? Fiúk ti ugyan ezt csináltátok volna a barátnőtökkel?
A barátommal most leszünk együtt egy éve eddig nagyon jól megvoltunk de tegnap délelőtt volt egy nagyobb vitánk és este találkoztunk utána egy bálba és ott nagyon össze vesztünk. Előszőr táncoltunk és én mondtam h nem szeretnék rocky-ni mert nem itt mindenki előtt akarok megtanulni ( tudniliik a rocky nem megy) és ő erre begőzölt h én nem akarok vele rockyni és erre én kijöttem . utána megbeszéltük persze én kértem bocsánatot majd vissza mentünk nem sokkal később el kellett mennie egy a bálban egy találkozóra (1 órára) És mondta hogy fél itt hagyni , mert túl jó csaj vagok és egy ilyen jó nőt nem lehet egyedül hagyni :) . És utána elment és én vártam fél órát majs elmentem táncolni és mikor visszajött és meséltem milyen rossz volt másokkal tancolni akkor felkapta a vizet h legalább ne meséljem el. Mert nem tetszett neki h még mondta is h félt ott hagyni de éán csak azért is elmentem másokkal táncolni ,ezután nagyon össze vesztünk és próbáltunk kibékülni majd egymilliószor bovsánatot kértem... És ő azt mondta h megbeszéltük h nem táncolok másokkal de ezt nem beszéltük meg csak a zt mondta h félt amin elvileg azt értette ( mert nem feltételezi h lesmárolnék valakit) hogy kávézgatok más pasikkal flörtölök és táncolok.. de én nem gondoltam h ez ekkor a probléma és utána mosta hogy akkor legyen szabálymódosítás h csak az fogja zavarni ha megcsalom tehát pl. ha lesmátolok mást... és h ez felé is igaz legyen és én mondtam h ez nekem nagyon nem tetszik és erre mondta h oké nem érdekli nem baj... és akkorelköszöntem és leléptem... :( ti mit tettek volna én vagyok a hibás?
És bocsi a hosszú levélért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!