Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi lehet a probléma?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Teljesen nem értek semmit ! Én 22 vagyok barátnőm pedig 17 éves ! Kb 2 napja megkérdeztem tőle,hogy úgyanúgy szeret mint a legelején ? Azt a választ kaptam,hogy hááát nem ! Igazából mondta csak szeret de nem szerelemből ! Az igaz ,hogy sokat vagyunk együtt meg féltékenykedik is nagyon mert ha más lánnyal látna megölne ! Meg én vagyok neki eddig a leghosszabb legkomolyabb kapcsolata amit szerintem nem igazán tud hová tenni !! Probléma ?

2015. febr. 25. 10:40
 1/8 anonim ***** válasza:
mennyi ideje vagytok együtt?
2015. febr. 25. 10:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Másfél éve
2015. febr. 25. 10:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Az hogy féltékeny az kicsit sem jó. A féltékenység vagy azért van mert szeret , vagy a szexualitásból ered. Miért ne lehetnél más nővel? Egy ellenkező neművel simán lehetsz , persze az természetes hogy nem csinálhatok olyan dolgokat. De akkor is beszélgethetsz vele , mert miért ne? Kicsit rázd kenderbe ezt a csajt , így nem lesz jó vége. Az én csajom betegesen féltékeny volt , úgy helyre ráztam hogy be fejezte. Hiszen nem adtam neki okot , te sem adtál neki okot. Akkor üljön le a kis p*csájára. Biztos hogy szeret téged , csak szerintem már az a szerelmem nincs. Ami természetes hogy ennyi idő után , el múlik és át alakul szereteté. Kérdezd meg tőle hogy , hiányzik e neki az az érzés. Ha igen akkor nem beléd volt szerelmes , csak szerelembe volt. De ebből ügyet nem kell csinálni , az ilyen meg esik. Velem is volt már ilyen.
2015. febr. 25. 11:30
 4/8 anonim ***** válasza:
aki hülyeségeket kérdez, ne csodálkozzon ha hülye válaszokat kap:) Ilyet egyszerűen nem kérdezünk.
2015. febr. 25. 14:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Gondolom azert kerdeztem meg tolem mert ereztem valami nem stimm !!
2015. febr. 25. 15:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Na igen. A másfél év nagy vízválasztó szokott lenni. Nagyjából ennyi elég az oxitocin lebomlásához, bár nagy fellángolásoknál sokszor csak fél év kell hozzá.
2015. febr. 26. 11:24
 7/8 anonim ***** válasza:
17 éves és már ennyi fiú volt előtted az életében? Ilyen lánnyal én nem is foglalkoznék! Nem szerelmes beléd. Mi ebben a különös? A szerelem vagy jön, vagy nem, erőltetni nem lehet. Keress más lányt.
2015. febr. 26. 11:28
 8/8 A kérdező kommentje:
Utolso te nagyon okos vagy !!! En vagyok a harmadik baratja !!!
2015. febr. 27. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!