Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem írhat vissza? 15/L
Szóval már lassan 2 hete nem ír, meg se nézi, pedig benn van fb-n, mert mindig kijelzi, h "egy perce online"... pedig előtte kedves volt, és tudom is, h szeret, tetszem neki. Lehetséges tényleg nincs fent ès azèrt nem nézi meg? vagy mi lehet az oka?
HELP!!!
Annyira szánalmas, hogy manapság azon aggódnak a 15 évesek, hogy "életem szerelme már 2 hete nem nézte meg az üzenetet, amit fb-n órtam neki" ... Miért foglalkozol vele egyáltalán? Szerinted tényleg így viselkedik valaki, aki "szeret" (már amilyen értelemben létezik szerelem ebben a korban)?! Az helyett, hogy ilyesmivel foglalkozol, inkább kérdezd meg a szüleidet, hogy nem kell -e valamit segíteni nekik, mert az sokkal hasznosabb lenne!
Nem akarok én senkit megsérteni, de szerintem ezek a kérdések nagyon szánalmasak és látszik, hogy a kérdező még igencsak éretlen..
Ha kellesz neki, keresni fog! ;)
utolsò válaszoló: hazautazás közben végzem ezt a kèrdezős műveletet, mert máskor erre nem lenne időm. mellesleg a többieknek meg annyit, akik nyafogòsnak mondanak... ennek előzményei is vannak, és ez egy aggódàs is. ráadàsul nem fogok itt èlettörténetet kitàrgyalni... mert más okból nem írhat mint sem, ahogy ti mondjàtok "ràm unt" miért?
Gondolom jó érzés, ha kap levelet attôl akit igazàn szeret:$ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!