Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem írhat vissza? 15/L
Figyelt kérdés
Szóval már lassan 2 hete nem ír, meg se nézi, pedig benn van fb-n, mert mindig kijelzi, h "egy perce online"... pedig előtte kedves volt, és tudom is, h szeret, tetszem neki. Lehetséges tényleg nincs fent ès azèrt nem nézi meg? vagy mi lehet az oka?
HELP!!!
2015. febr. 24. 14:16
1/18 anonim válasza:
Csak játszik veled , evvel éri hogy hogy oda legyél érte. :)
2/18 anonim válasza:
Azt várja, hogy a leveleiddel meg az aggódásaiddal építsd az egóját. Az ilyen srácok azok, akikre nem érdemes várni. :( Mondj le róla szerintem.
3/18 anonim válasza:
ne legyél naiv tuti hogy nem szeret különben az lenne az első dolga hogy ír neked
4/18 A kérdező kommentje:
ezekszerint tényleg szeret :) akkor amikor legközelebb ír, én is eljàtszom vele ugyanezt. mit szòlna annak?
2015. febr. 24. 14:22
5/18 anonim válasza:
tiszta hülye vagy, már bocs... ilyen hülye kérdéseket teszel fel, hogy miért nem írtak vissza neked FB-n? hihetetlen milyen éretlen vagy. Pár éve a 15 évesek még felnőttesebbek voltak
6/18 A kérdező kommentje:
pedig egy csomò jele megvolt:/ mellesleg mire jó neki, ha csak szòrakozik?
2015. febr. 24. 14:25
7/18 anonim válasza:
Mert rád unt. Sajnálom, ha valaki szeret, akkor első dolga, hogy keres, amikor tud. Ez a viselkedés nem ennek a jele. Mondj le róla.
8/18 anonim válasza:
Pont arra amit most kiváltott belőled. Sajnos ennyi információból nem lehet következtetni. Mellesleg nekem is szokott sz*rakodni , hogy írok valakinek és nem jelzi neki. Fordítva is el szokott sülni , szerintem bökj oda egy smilet. És ha még mindig nem nézi meg akkor felejtsd el.
9/18 A kérdező kommentje:
Miért unt volna rám? :o :( Régebben mindig ő írt rám amúgy... amióta elmondta mit érez, azóta van így:$ :///
2015. febr. 24. 14:39
10/18 anonim válasza:
Hagyd már abba a nyafogást!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!