Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nyáron kiment a roma ismerőseivel külföldre, itt hagyott szó nélkül. Ekkora nyomot hagyott bennem?
Hát fogadd együttérzésemet!:(Nagyon szomorú ugyanakkor borzalmas dolgot írtál le.Fuuu....
Csak reméljétek hogy hazakerül egyszer a volt kedvesed.
Természetes, hogy egy ilyen hosszú kapcsolat nyomot hagyott benned.
De mitől változott így meg a barátnőd?
Azért gyanítom, hogy nem egyik napról a másikra történt és az is valószínű, hogy valahogyan kényszerítették. De ha nem kért, nem fogadott el segítséget, akkor nem lehet mit tenni.
Biztosan prostit csináltak belőle, és szinte biztos, hogy drogozik is. Nem hiszem, hogy máshogyan bírná.
Próbáld meg elfelejteni és új életet kezdeni nélküle. Ő már sose lesz olyan, mint volt, akkor se ha esetleg a szülei valahogyan haza tudják hozni.
Nem vagyok egészen biztos abban, hogy saját döntés motiválta az illető hölgyet abban, amit végül tett. Hibázott, ha nem bízik meg annyira benned, hogy elmondja a miérteket, viszont sokkal inkább érzékelek zsarolást.
Hogy mit lehet egyáltalán tenni? Van egy extrém, és igen drága megoldás, viszont hasznos szokott lenni: magánnyomozó felfogadása. Neki megvan az engedélye mindahhoz, amihez Neked nem lenne, ezen felül teljes a diszkréciója a megbízó felé. Javaslom a következő "szolgáltatót" e témában: [link]
Hogy ez miért is fontos? Írtad, hogy az újdonsült ismerősök Téged is zsarolnak, fenyegetnek. Sokan emiatt azt írják, hogy hagyd a fenébe a dolgot. Szerintem pont arról van szó, hogy a zsarolás és az esetleges veszélyek miatt nem avatott be Téged a lány a részletekbe, hogy Téged kíméljen, mert szeret! Nem jó gondolkodás, de legesélyesebb ez. Ugyanezen okból nem nagyon lép kapcsolatba a szülőkkel sem.
Nem tudom, mi a helyes, és elismerem azt is, hogy "kibicnek kuss a neve", csupán próbálom felnyitni a szemedet, hogy az önző megközelítés kétségtelenül a legkényelmesebb a témában, de szerintem nem árt komplexen megvizsgálni a kérdést, mielőtt végleg lemondasz valamiről, ami számodra a legnagyobb kincs.
Szóval az én tippem az, hogy magánnyomozót fogadj/fogadjatok a szülőkkel közösen: NE beszéljetek erről senkinek, főképp ne írjátok ki facebook-ra. A maffiaszerű fenyegetések miatt érdemes kifelé azt a látszatot kelteni, hogy hagytátok a fenébe a keresést. Nehéz dolog, és így sem veszélytelen, de ha tényleg szereted az illetőt (ahogy a szülők is), akkor nem feltétlen hiábavaló az áldozat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!