Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm (lány haver) miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm (lány haver) miért vonzódik ennyire a roma pasikhoz? Pedig tudtommal ő nem roma.

Figyelt kérdés
Eddig csak azok hajtottak rá, é csak azokkal volt együtt, egyik cigány pasi már kényszerítette maga mellé, alig tudott tőle megszabadulni, a másik zaklatta és a többi. De ezek ellenére csak a cigányokkal volt együtt. Pedig a szüleit elnézve nem az, bár ük-ükről lehet van benne vonó... nem tudni ugye. Én akartam vele járni bejövök neki, meg még pár magyar ismerősöm is, de még egyikkel se jött össze, mindig választotta egy roma pasit az egyik meg is verte legutóbb.

2015. febr. 23. 12:14
 1/9 anonim ***** válasza:
77%

Sok magyar meg a japán nőkre bukik, pedig egyikük sem japán.

Bunkók meg mindenhol vannak, bőrszíntől függetlenül.

2015. febr. 23. 12:16
 2/9 October15 ***** válasza:
0%

Hallottál te már a Grammar Nazi-król? Haver gyakorolj mert elvisznek.. :D

Amúgy kedves egészségére előbb utóbb majd megtanulja.. vagy nem.

2015. febr. 23. 12:17
 3/9 October15 ***** válasza:

1.: Ennyire sokan buknánk a japán csajokra ?:D

Cukik most na... de tegyük hozzá, hogy nekik van kultúrájuk, törvényeik és ami a legfontosabb: országuk :) -> nem az én adómból élnek. Oh és ehhez kötődően munkamoráljuk méghozzá nem is kevés.

2015. febr. 23. 12:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Gondolom elég jómódúak és olyan helyen él ahol amúgy nincsenek cigók. Jogvédő anyuka, LMP-s (vagy rabbi) apuka, greenpeace és négy macs örökös tagság, fekete vastagszemüveg, sál, középhosszú szőke haj, látványos fidesz és jobbik utálat.
2015. febr. 23. 12:31
 5/9 anonim ***** válasza:
én biztos nem akarnék olyan csajjal lenni, akit már megdu.ott egy c..ány
2015. febr. 23. 12:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Ohhhh man ilyen hulyeseget,na ezzer elnek mas adojabol mer meg csak lehetoseget sem kapnak sok helyen mer a bor szine nem tessek.Es van kulturajuk csak sokan nem kivanvsiak ra ezert nem is nagyon lerul napvilagra.Ne borszin alapjan iteljetek sot egyartalan ne itelkezen senki.En cigany vagyok,de nem vagyok lehuto sot nagyonis dolgos vagyok 15 evesen kezdtem el dolgozni igaz nem bejelentett munka volt de jobb mint a semmi.Csak ha nem itelnek el ennyire a romasagot,meg haszara is lehetne az Orszagnak,de igy "nincs felvetel mert negro vagy".
2015. febr. 23. 15:25
 7/9 A kérdező kommentje:
a cigány bűnözésről nem írsz pedig top listát vezet. annak meg semmi köze az ítélkezéshez, hogy a város egyik utcájába már magyar ember nem mehet be mert vasvillára szúrnak és elásnak az eperfa alá... nem hiszem, hogy csak a magyarság ítélkezik... ok nélkül nem tenné senki, de a gyilkosságok meg a verekedések, bűnözések valamiért csak élen vannak a cigányság körében, a nők prostitúcióra való kényszerítése stb... én értelek téged, nem ítélkezel, de azért van véleményem ezek alapján. nem mintha magyarok között nem lennének ilyenek, de többnyire ezek a cigányság körében történnek itthon.
2015. febr. 23. 15:32
 8/9 A kérdező kommentje:
van még egy lány ismerősöm közéjük keveredett 2 éve senki nem látta többet... azóta külföldön futtatják vagy a szervkereskedőknek adták el, na erre mit mondasz? és romákkal volt ő is mindig.
2015. febr. 23. 15:34
 9/9 A kérdező kommentje:
tisztelem a dolgos becsületes cigányokat van olyan ismerősöm, de azért ez a ritkább a mai világban.
2015. febr. 23. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!