Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gyengülök el mellette?
Figyelt kérdés
Sziasztok , én szakítottam vele mert mindennap csak vitatkoztunk. Próbáltuk meg oldani de ez csak át menetileg sikerült. Lényeg az hogy szakítottam vele , de még mindig néha gondolok rá de nem hiányzik. Egész nap barátokkal vagyok és csinálom azt amit szeretek. Csajozok is de mikkor ez a lány velem szemben jön vagy találkozunk. Hirtelen el gyengülök , nem tudom mi ez érzés de nagyon fúra. Volt már hogy szakítottunk egyszer korábban , de ugyan ez az érzés volt. Ilyenkor teljesen el borítja az agyamat , mintha nem tudnák magamnak parancsolni. Oda megyek és már megint kezdődik minden előröl. Most viszont próbálom magam tartani és nem engedi az érzésnek.2015. febr. 24. 11:23
1/3 anonim válasza:
Hiányzik, megszoktad, szereted :) Hiába mondogatod magadnak, hogy nem, attól az még úgy van.
2/3 anonim válasza:
Egyedül nem megy a szekér. De most már tudatosítsd magadban, hogy vele sem megy, ezért mást kell találnod.
3/3 Girgoy válasza:
És ő hogy viszonyul ehhez? Mert esetleg ha még mindketten szeretitek egymást, akkor próbáljátok ne csak ideiglenesen, hanem véglegesen megoldani a problémáitokat. Meg lehet oldani, ha tényleg keresitek a megoldást közösen. Lehet, hoyg nem is igazán utáltátok meg egymást, csak az volt a baj, hogy nem tudtátok megoldani a problémákat és jobb volt egy kis szünet. Ez esetben viszont inkább azokon kellene agyalni, később is hasznos lesz ez a képesség... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!