Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek gáz egyszerre 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz egyszerre 3 nőt tartani? Utána meg ki adni az útjukat?

Figyelt kérdés
Mindig is egy barátnőm volt , mindig szeretem párkapcsolatban lenni. Soha egyik sem kért tőlem semmit sem , mindig is szerettük egymást. Most van egy nő aki nagyon csúnyán el bánt velem de ez már régen volt. 7 hónapig én is utána csak szívattam egyfolytában. Mára már annyira szerelmes , hogy nem lát az óráig. Volt egy másik nő mellette kihasználtam anyagilag és szexuálisan is. A fent le írt nő akit szívattam , csak annyit kért tőlem hogy barátok maradjunk meg. Támogat mindenbe bármi kell meg veszi nekem , de nekem tőle nem kell semmi. Vissza adtam neki azt amit én sokáig tőle kaptam. De azért néha jó lenne ha kanos vagyok elég közel lakik hozzánk. Most van 2 nő egyik nem lakik valami közel így csak egy héten egyszer tudunk talákozni. Másik az kb 10 perc busszal ő vállalkozó , elég pénzes és tőlem sem sajnálja. Arra gondoltam hogy kicsit kiélvezem , párszor le fekszek velük. Utána kidobom őket azt majd keressek másikat.

2015. febr. 24. 10:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Jól csinálod. Használd ki őket minden téren (anyagilag is), a mai nők nem is érdemelnek mást.
2015. febr. 24. 11:27
 12/16 anonim ***** válasza:

Szànalmas ember vagy:) de majd visszanyal a fagyi;) mindenki visszakapja amit ad!

27 N.

2015. febr. 24. 14:01
 13/16 A kérdező kommentje:
10. Így van ahogy le írod , nem akarók általánosítani sem kifogásokat keresni. De ezt a kedves r*bancoknak lehet , köszöni előtte soha senkit nem használtam ki.
2015. febr. 24. 15:11
 14/16 anonim ***** válasza:

Hát kedves "hölgyeim" itt az eredménye hogy

a,fűvel,fával..még a virággal is lotyoskodtok

b, hogy beengeditek,etetitek az ilyen a ...

Szégyen a női nemre ez a sok éretlen buta kislány...

Szégyen az igazi nő nemre!!

Te meg ki ... én is remélem,hogy leszáradsz,és visszakapod az élettől,és nem a gerinctelenségért,hanem kisfiú módjára besérülsz és így intézed bosszúval...gratulálok,hogy felsem nöttél!

2015. febr. 24. 15:54
 15/16 anonim ***** válasza:

Dalszöveg:

Tudod, ugye, egy nő több, mint három.

2015. febr. 24. 16:02
 16/16 anonim ***** válasza:

Az agresszív, hódító, mindenkit legázoló, győzelemre törő, könyörtelen és önző férfi, aki nem az igazságot védi, hanem bosszút áll és rabol, aki a saját érdekein túl senkire sincs tekintettel, nem az igazi Férfi arca! Ez a torzképe. Igen, ezek lettünk, uraim: durvák, kemények, karrieristák, nemes eszmények nélkül élők. Elfelejtettük, hogy a legnagyobb férfierény a szelídség, a hűség, és az, hogy a magasabbért fel tudjuk áldozni magunkat. Pörgünk magunk körül, mániásan rohanunk nem létező célok felé – de megbízni bennünk, főleg egy életen át, nem lehet.

A férfi szépségének lényege a nemesség. A nemesség egy benső tartásnak, egy önmagunkkal vívott győztes küzdelemnek tükröződése. Olyan férfi arcán jelenik meg, aki önmaga ura. Erőszak nincs rajta, mohóság sem tükröződik a vonásain. Alkatilag lehet kövér vagy sovány, nem ez a lényeg, hanem egy olyan lelkület, ami belülről szépíti meg a férfit. Akkor is, ha nem szépnek született.

A nemesség nem az agresszív egónak, hanem a fensőbb rendű Énnek a jele a férfi arcán. Ereje nem durva, hanem finom. Erélyes, de nem erőszakos. Szemében az értelem és érzelem egysége tükröződik. Ilyen arcra mondjuk, hogy korszerűtlen. Nem divat manapság.

Ez a baj. Nem a férfiuralom. Igazi Férfi uralma alatt jó lenne élni. "

(Müller Péter: Az igazi férfi)

2015. febr. 25. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!