Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem szerelmes vagyok a legjobb barátomba!?
Van egy fiú, a legjobb barátom.. Hetente többször is feljön, ha rá ér.. Mindent.. szó szerint mindent tudunk egymásról és mindent meg is beszélünk.. Van barátnője.. aki nyáron meg is csalta.. tudd róla meg is beszélték utána.. a barátnője utál engem én utálom őt..
Amikor együtt látom őket a olyan mintha a szívemet tépnék ki a helyéről..
Múltkor a barátnője időt kért... Ő felhívott engem telefonon este 10-kor rögtön indultam is.. félúton hozzájuk találkoztuk.. perceken keresztül sírt a vállamon.. majd 2 napra rá a barátnőjével megint csak megbeszélték..
Nagyon-nagyon rosszul esik, hogy együtt vannak de örülök neki,hogy boldog.. csak hát na..
Semmi olyan nem volt köztünk még.. de Anyukám pl. azt mondta múltkor, hogy ő teljesen azt hitte, hogy összejöttünk mert az ölében ültem meg ilyenek.. de semmi konkrét dolog nem történt..többen hitték, hogy csalja velem a barátnőjét.. de nem.. ő mindennél jobban szereti azt a lányt és tudom, hogy nem tenne ilyet..
De én mégis többet érzék.. és fáj.. és egy fiúra sem birok úgy nézni mint rá...
14/L
Bocsi nem láttam hogy közbe írtál (utolsó vagyok)
Hát..Ne mond el neki egyenlőre csak közeledj felé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!