Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átjöjjön a barátom?
Figyelt kérdés
Pár hete randizgatok egy sráccal, minden jól alakul. Beteg lettem viszont ma reggel, sápadt vagyok, rosszul nézek ki és rosszul érzem magam, de úgy volt eleinte, hogy ma találkozunk. Ezt lemondtam, mert feküdnöm kell,erre a barátom megkérdezte, hogy feljöjjön-e meglátogatni vagy ne. Ne tudom, mennyire lenne kedve, nem vagyok a topon és borzasztó rendetlenség van a lakásban, plusz nem járt még itt, ezért nyilván körbe akarnám vezetni, de az betegen nem megy.2015. febr. 20. 11:13
1/4 anonim válasza:
Szia. Mindenképp találkozz vele valahogy mert azt hiheti hogy le akarod rázni :)
2/4 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy úgy is át akar-e menni, hogy biztosan nem lesz szex.
Amúgy szerintem ha nem először találkoztok, akkor nyugodtan átmehet.
3/4 anonim válasza:
Ha akarsz vele most találkozni a betegség ellenére is, akkor szerintem nyugodtan átmehet. Nyilván szólj előtte, hogy nem vagy a toppon.
De ha nagyon rosszul vagy és nincs hangulatod hozzá, akkor mond neki udvariasan, hogy inkább szeretnél aludni és majd máskor áthívod.
4/4 anonim válasza:
hát én egyszer megkérdeztem a barátomat, hogy ha egyszer majd pont lebetegszem amikor találkoznánk, akkor is akarna-e látni, és ő azonnal rávágta, hogy persze :D ez teljesen természetes dolog, hogy amikor beteg vagy, akkor nem vagy a toppon, és ha szeret téged, akkor mindenhogy jó vagy neki :) engem például már látott 2 óra alvás után, táskás szemekkel, kócos hajjal és smink nélkül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!