Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek hány évesen volt az első kapcsolta? És hogy jöttetek össze? 16/L
18 voltam 5és fél évig tartott.
de hál istennek sikerült megszabadulnom tölle!
akkor megfogattam hogy vagy 2-3 évig nekem nem kell senki!!
ere 6 hónap után megláttam a szomszéd bomba csajt! :Ő
vele 2év9 hónapja együtt...
17 voltam, és a csapat menedzsere volt, ahol edzettem. Életem első komoly kapcsolata, és első nagy szerelem. 4 évig voltunk együtt, nagyon sokat tanultam belőle.
Hálát adok az égieknek, hogy megszabadultam tőle, mert ő folyamatosan kihasznált és hazudott (nekem is és rólam is), és manipulált fiatal kis libaként, mert több év korkülönbség volt köztünk, amit alaposan ki is használt. Amolyan "gyerekszerelem" feelingem van, pasizás terén későn érő típus voltam.
Az első szerelem nem mindig az igazi, de erős és általában rendkívül tanulságos. Örülök, hogy vége lett, mert így megismerhettem a mostani párom, akit imádom, és sokkal jobb ember mint az exem. Nem sikerülhet minden elsőre ;) 22/L
Voltak ilyen járogatásaim, amelyeket nem nevezek kapcsolatnak, mert mindössze 3 dolog hiányzott belőlük: az érzelem, a vonzódás, és nemsokára a vele együtt lenni akarás. Persze csak az én részemről. Voltam már csaknem szerelmes, de akkor meg a lány nem akart belemenni. Egyéjszakáztam is már, de az sem kapcsolat.
29/F
17 voltam és elég beszari, udvarlás csók és semmi több
F:)
15 még mindig tart. Honfoglalón ismerkedtünk meg.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!