Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kinek hány évesen volt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek hány évesen volt az első kapcsolta? És hogy jöttetek össze? 16/L

Figyelt kérdés

2015. febr. 19. 23:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

18 voltam 5és fél évig tartott.

de hál istennek sikerült megszabadulnom tölle!

akkor megfogattam hogy vagy 2-3 évig nekem nem kell senki!!

ere 6 hónap után megláttam a szomszéd bomba csajt! :Ő

vele 2év9 hónapja együtt...

2015. febr. 23. 19:01
 12/22 anonim válasza:
88%
5 és fél éves koromban, anyám óvónő munkatársával. A nő az ölébe ültetett (akkora csöcsei voltak, mint egy érett, cirmos görögdinnye!), én benyúltam a köpenye alá (ő nem tiltakozott), ám miközben kezdtem volna felfedezni a CSODÁT (nagyjából fél perc telt el) anyám belépett a szobába és leparancsolt a dudákról... Azóta is kebelomániás vagyok!
2015. febr. 23. 20:06
 13/22 anonim válasza:
85%
Helyesbítek: nem akkora csöcsei voltak mint EGY cirmos görögdinnye, hanem akkorák, mint KÉT cirmos görögdinnye!...
2015. febr. 24. 04:05
 14/22 Smile_44 válasza:
100%
11 éves voltam, három évig voltunk együtt.
2015. febr. 24. 08:44
 15/22 anonim ***** válasza:
68%
17/f havernál "nyaralatam" a szomszéd lány ott téblábolt naphoszat,és rá indultam.
2015. febr. 24. 14:28
 16/22 Lin71 ***** válasza:
100%

17 voltam, és a csapat menedzsere volt, ahol edzettem. Életem első komoly kapcsolata, és első nagy szerelem. 4 évig voltunk együtt, nagyon sokat tanultam belőle.

Hálát adok az égieknek, hogy megszabadultam tőle, mert ő folyamatosan kihasznált és hazudott (nekem is és rólam is), és manipulált fiatal kis libaként, mert több év korkülönbség volt köztünk, amit alaposan ki is használt. Amolyan "gyerekszerelem" feelingem van, pasizás terén későn érő típus voltam.

Az első szerelem nem mindig az igazi, de erős és általában rendkívül tanulságos. Örülök, hogy vége lett, mert így megismerhettem a mostani párom, akit imádom, és sokkal jobb ember mint az exem. Nem sikerülhet minden elsőre ;) 22/L

2015. febr. 27. 19:03
 17/22 anonim válasza:
14 évesen, most 17 vagyok, és még mindig tart. Nyolcadik osztályba ismerkedtünk meg új lány volt az osztályba. Először csak barátok voltunk. Aztán én beleszerettem, és ő is belém. 17/f.
2015. aug. 22. 13:01
 18/22 anonim ***** válasza:

Voltak ilyen járogatásaim, amelyeket nem nevezek kapcsolatnak, mert mindössze 3 dolog hiányzott belőlük: az érzelem, a vonzódás, és nemsokára a vele együtt lenni akarás. Persze csak az én részemről. Voltam már csaknem szerelmes, de akkor meg a lány nem akart belemenni. Egyéjszakáztam is már, de az sem kapcsolat.

29/F

2015. okt. 31. 02:42
 19/22 nyitott fiú ***** válasza:

17 voltam és elég beszari, udvarlás csók és semmi több

F:)

2015. okt. 31. 07:35
 20/22 anonim ***** válasza:

15 még mindig tart. Honfoglalón ismerkedtünk meg.

19/L

2016. máj. 16. 02:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!