Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek hány évesen volt az első kapcsolta? És hogy jöttetek össze? 16/L
Figyelt kérdés
2015. febr. 19. 23:05
1/22 anonim válasza:
4, oviban, ellopta a cumi, lepofoztam :/ :D
2/22 anonim válasza:
Még nem volt, így sehogy nem történt..17/F
3/22 opened paradise válasza:
3,de az hiába tartott 3 évig,nem emlékszem a nevére :D
Az első komoly,ami tovább tartott 3 hónapnál,az 17-18.
4/22 anonim válasza:
14 éves voltam amikor összejöttünk és 3 évig tartott ! :). legjobb barátok voltunk gyerekkorunk óta. aztán náluk voltam egyszer és zenéthallgattunk , dumáltunk és megcsókolt. aztán alakultam tovább a dolgok :)
5/22 anonim válasza:
15 evesen ismertem meg itt gyk-n, azota is egyutt vagyunk. Most en 17 vagyok, o 22 :)
6/22 anonim válasza:
17 voltam, jelenleg is tart. :)
Neten ismerkedtünk meg, megtetszett egy játékban a karektere és ezért írtam rá.
20/L
7/22 anonim válasza:
12 :-) berugattak az idősebb srácok. ő akkor 17 évesen nagyon vigyázott rám.. :-D túlságosan is.
18/F
8/22 anonim válasza:
5. .... itt ismerted meg ???? az nem rossz :D (nem rossz szándékból mondom :) )
9/22 anonim válasza:
13 éves voltam, 5 hónapig tartott :/
10/22 anonim válasza:
17 voltam. nem tudom pontosan kb fél évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!