Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Pasik/Férfiak Ti hogyan viszonyultok egy extrémebb kinézetű lányhoz, ha párkapcsolatról van szó?
Igen,ez a többséget így szokta zavarni...
De ezt sose értettem. Ha nem rajta van,akkor hol érdekli?
Amúgy az első válaszom kicsit rövid lett,szóval:
Fültágító: ha nem a legnagyobb,akkor igen.
Piercing: ez bárhol,csak ne rekordokra menjen vele.
Tetkó: szeretem,nagyon sokat tud dobni 1-1 lányon,csak ne divatból legyen,legyen számára jelentése,ne pedig a keresztcsontján valami nonfiguratív,mert az "jól néz ki".
Színes haj: minden mennyiségben. Ez valamiért régi zsáner :D
Valamint az ilyen lányokat normálisabbnak gondolom egyes témákban és nem valószínűleg nem kéne fülessel hallgatnom a "zajomat",amíg JB nyekereg neki.
Tetovált srácként azt tudom mondani, hogy irtó dögösnek tartom ha egy nő szét van varrva. Teljesen mindegy mennyi tetoválása van, felőlem arcán is lehet, tetszik! Viszont a piercingek, fültágítók már nem annyira...köldök pc, esetleg 1-2 a szájánál oké, vagy nyelvben...de nem tetszene ha szex közben úgy csörömpölne mint egy tehén.
Színes haj, hááát...nekem is be van festve feketére a hajam de nem tudom hogyan mutatna mellettem egy rózsaszín vagy hupikék hajú lány. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!