Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk/Pasik/Férfiak Ti hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Pasik/Férfiak Ti hogyan viszonyultok egy extrémebb kinézetű lányhoz, ha párkapcsolatról van szó?

Figyelt kérdés
Nem szexre gondolok, hanem barátnő értelemben hogyan álltok az extrémebb kinézetű lányokhoz. (fültágító, piercingek, tetoválások, esetleg színes haj)

2015. febr. 18. 23:56
1 2 3
 21/27 opened paradise ***** válasza:
Amúgy egy színes hajú,tetkós,pc-s lánynál van esélye olyannak,akinek ebből egy sincsen?
2015. febr. 19. 23:42
 22/27 A kérdező kommentje:
Nyilván, szerintem azon semmi sem múlik... mert ugye a nem tetovált és a tetovált ember között annyi a különbség, hogy a tetováltat nem zavarja, hogy a másik nincs tetoválása.
2015. febr. 20. 14:25
 23/27 opened paradise ***** válasza:
100%

Igen,ez a többséget így szokta zavarni...

De ezt sose értettem. Ha nem rajta van,akkor hol érdekli?

Amúgy az első válaszom kicsit rövid lett,szóval:

Fültágító: ha nem a legnagyobb,akkor igen.

Piercing: ez bárhol,csak ne rekordokra menjen vele.

Tetkó: szeretem,nagyon sokat tud dobni 1-1 lányon,csak ne divatból legyen,legyen számára jelentése,ne pedig a keresztcsontján valami nonfiguratív,mert az "jól néz ki".

Színes haj: minden mennyiségben. Ez valamiért régi zsáner :D

Valamint az ilyen lányokat normálisabbnak gondolom egyes témákban és nem valószínűleg nem kéne fülessel hallgatnom a "zajomat",amíg JB nyekereg neki.

2015. febr. 20. 15:18
 24/27 opened paradise ***** válasza:
*-nem
2015. febr. 20. 15:19
 25/27 anonim válasza:

Tetovált srácként azt tudom mondani, hogy irtó dögösnek tartom ha egy nő szét van varrva. Teljesen mindegy mennyi tetoválása van, felőlem arcán is lehet, tetszik! Viszont a piercingek, fültágítók már nem annyira...köldök pc, esetleg 1-2 a szájánál oké, vagy nyelvben...de nem tetszene ha szex közben úgy csörömpölne mint egy tehén.

Színes haj, hááát...nekem is be van festve feketére a hajam de nem tudom hogyan mutatna mellettem egy rózsaszín vagy hupikék hajú lány. :D

2015. febr. 20. 16:03
 26/27 anonim ***** válasza:
tele vagyok tetkokkal..csajnál is bejön.de a ffültágito..vmi extra undormány
2015. febr. 22. 00:53
 27/27 anonim ***** válasza:
Akár lehetne is, - nekem nincs semmi ilyenem. Azt látom a kapcsolat gátjának, hogy nehezen jutnánk el odáig, hogy kifejthesse, hogy nem ez az összes ötlete arra, hogy egyéniség legyen.
2015. febr. 22. 07:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!