Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Pasik/Férfiak Ti hogyan viszonyultok egy extrémebb kinézetű lányhoz, ha párkapcsolatról van szó?
Figyelt kérdés
Nem szexre gondolok, hanem barátnő értelemben hogyan álltok az extrémebb kinézetű lányokhoz. (fültágító, piercingek, tetoválások, esetleg színes haj)2015. febr. 18. 23:56
11/27 anonim válasza:
Tok kiraly, csak a fultagito kaki.
12/27 anonim válasza:
Úgy viszonyulok, hogy egyszer meg lehet dugni, de párkapcsolatra soha. A fültágítótól meg hányok, tehát ott a dugás is kizárt. Egy apróbb igényesebb tetoválás persze nem gáz, a köldök piercing meg kifejezetten szexy szerintem, de az extrémitások visszataszítóak.
13/27 anonim válasza:
A színes hajat szeretem, persze ha jól is áll neki. A fültágító felejtős. Pc max 1-2 visszafogott. A tetoválás ésszel legyen, és akkor jó. :)
15/27 anonim válasza:
Aki így néz ki az valamit kompenzálni szeretne, tehát sérült. Erre egy normális férfinak nincs szüksége...
16/27 anonim válasza:
nekem viszont nagyon is bejön, én is ilyen vagyok.
17/27 anonim válasza:
Kb pont úgy, hogy felejtsen el és kerüljön el jó messzire!
29/F
18/27 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön!! :) Az ilyen lányoknak van igazi egyéniségük amit fel is mernek vállalni. Sok olyan lány van aki átlagos kinézetű, de szeretne extrémebb lenni, csak fél, hogy mások mit szólnak.
Van egy barátnőm aki egy teljesen átlagos hosszú hajú szép arcú "csini" lány volt még pár éve. Most 9 piercingje, 2 fültágítója és 7 tetoválása van. A haját levágatta teljesen rövidre és hátul kiborotváltatta. Ő így akar kinézni! Ennyi!
19/27 anonim válasza:
Szerintem nem attól lesz valaki nagyobb egyéniség, hogy minél extrémebb. Találkoztam már olyan csajjal, aki természetesen nézett ki hihetetlen kisugárzása volt valamint okos és vicces emellett laza és nem volt szüksége semmi féle bizbaszra, hogy elkápráztasson, viszont az ilyen tetkós piercinges "nagyon ki akarok tűnni a tömegből" csajok elég sablonosak és erőltetettek. Aki rendben van magával és van kisugárzása az sokkal többet ér.
20/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, csak kíváncsi voltam, ezért képet nem szeretnék feltölteni kedves 14. válaszoló. :)
2015. febr. 19. 23:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!