Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zaklatjuk és zsaroljuk érzelmileg a másikat? Ennyire szeretne?
Figyelt kérdés
Soha sem voltam ilyen helyzetben nem értem miért zaklat és fenyeget. Fenyeget hogy megöli magát , nem ér semmit sem az élete meg ilyenek. Ennyire szeretne? Miért nem tartsa tiszteletben a döntésemet?2015. febr. 18. 23:36
1/11 anonim válasza:
sajnáltatja magát, nem volt nehéz rájönni.
2/11 anonim válasza:
A nagy titok az, hogy az ilyen ember ÖNZŐ.
3/11 anonim válasza:
Majd megtudod, ha Téged is elhagy egy férfi, akibe mocskosul szerelmes vagy! :-)
4/11 anonim válasza:
velem is ez volt..meg van is.
szeret, de elvakítja az önzősége és a kicsinyes önnön érzései.
nem tehet róla....ő ilyen...vannak ilyen emberek...majd hosszú hónapok, évek múlva...tán elfogadja és nem zaklat majd.
5/11 A kérdező kommentje:
Miből gondoljátok hogy lány vagyok? Kicsit furán hangzana ha azt mondanám hogy egy nő zaklat?
2015. febr. 18. 23:39
6/11 anonim válasza:
# 5 mert itt mindenki pinát keres
7/11 anonim válasza:
Az ilyen emberek betegek. Én is voltam kurv ra szerelmes mikor elhagytak, mégse fenyegetőztem ilyenekkel, hanem túl tettem magam rajta, igaz lassan. Elég, ha az én életemet tönkreteszik egy időre, semmi jogom a másét is tönkretenni az önzőségem miatt.
8/11 A kérdező kommentje:
Érdekes mi egyszer már régebben szakítottunk. Akkor mégsem zaklatott nem fenyegetett sőt nem is keresett.
2015. febr. 18. 23:48
9/11 anonim válasza:
Én erre csak híres költőnket Petőfi Sándort hoznám fel pèldának. Ő nagyon beleszeretett Szendrey Júliába. Júlia sokáig húzta halasztotta a döntését, hogy akarja-e Petőfi szerelmét. A költő már úgy volt vele,hogy ideje lemondania a lányról. Írtneki egy verset, melyben leírta, hogy ha Júlia nem szereti őt attól még Júlia legyen boldog és áldja meg az èg. Tehát nem akarta őt elveszíteni mègis úgy szerette és annyira hogy rosszat nem kívánt neki illetve nem zsarolta.
10/11 anonim válasza:
úristen...elképesztő ember volt...milyen erős lehetett érzelmileg...ez..csodálatos...kiváló elme..és nagyszerű szív...nem semmi. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!