Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet az érzelmeket irányítani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet az érzelmeket irányítani?

Figyelt kérdés
10 éve élek együtt a feleségemmel,2 gyerekünk van. Igazából mindkettőnknek ez volt az első komolyabb kapcsolata. Mindketten diplomások vagyunk, jó anyagi körülmények között élünk. A házasság előtt is már többször úgy éreztem, hogy nem biztos hogy összepasszolunk,de mindketten úgy gondoltuk, hogy majd jobb lesz. A feleségem a mai napig nagyon szerelmes belém, (igazából én sosem voltam az) dolgos, takaros feleség, jó anya,egy rossz szavam sem lehet rá, nem tudok neki olyat mondani, amit nem tenne meg nekem, illetve a családjának. Csak hát az érzelmeim.... nem érzem jól magam vele sem az ágyban sem egyébként. Nagyon szeretnék szerelmes, boldog lenni vele és boldoggá tenni, mert megérdemelné, de nem megy. A VÁLÁS KIZÁRT. Nem élném túl, hogy hétvégi apuka legyek, és kéthetente láthassam a gyerekeimet, imádom őket. Olvasok mindenféle pozitív gondolatirányításról..stb. nem tudom, hogy higgyek-e benne. Lehet parancsszóra szeretni? Hogyan legyek szerelmes a feleségembe? Két választásom van, vagy beleszeretek, vagy őrlődök tovább... de nem válok!!!

2015. febr. 18. 10:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Komolyan gondolod hogy szeretetet akarsz magadból kierőszakolni ? Ilyet kérdez egy diplomás ? A feleséged mást érdemelt volna,el se kellett volna venned.Biztos hogy érzi ő is,hogy nem őszintén szereted.Ha nem akarsz válni,őrlődj magadban.Gerinces dolog pedig az lenne ha ezt őszintén bevallanád,és nem ámítanád sem őt,sem magadat.
2015. febr. 18. 10:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Már én is másképp gondolom... de ő nagyon szerelmes volt belém... és bíztunk abban, hogy minden jó lesz. De ez már elmúlt, ezen változtatni nem tudunk....
2015. febr. 18. 10:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Miből tartana felkeresned egy párterapeutát?
2015. febr. 18. 11:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem lesz jobb az agyban vele, ha szerelmes leszel a felesegedbe. Szerintem fogd fel ugy, hogy egy nonemu baratoddal elsz egyutt, akivel jol erzed Magad. Egyebkent meg van ra valami modszer, hogy brleszeress. Privatban elmondom, ha erdekel.
2015. febr. 18. 11:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Sajnos az érzelmek nem így működnek. En is választottam már ésszel, gondolván hogy teljesen összeillünk, ő tökéletes lesz férjnek, apának, egy jó ember, majdcsak beleszeretek. De nem ment. Szerencsére nem is mentem hozzá senkihez, gyerekem sincs, csak 30 évesen még mindig itt vagyok, gyakorlatilag egyedül. De talán jobb is, mintha egy rossz házasságban sínylődnék.

Lehet nem vagy szerelmes, viszont egy csodás nő a feleséged. Nem tudom ő tud e az érzéseidről, de ha tud, akkor a párterápia valóban nem rossz ötlet. Viszont ha nem tud, akkor nem biztos hogy örülne ha megtudná, hogy tíz éve "hazugságban" él. De valahogy lehet jobb lenne ezt tisztázni...

2015. febr. 18. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!