Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hullámvölgy egy 3 éves kapcsolatban. Ugye tényleg átvészelhető?
26/l vagyok a párom 29 éves fél éve kérte meg a kezem 2.5év együtt élés után. Mindig hűséges volt. Ellenzett mindenféle kicsapongást. Viszont az utóbbi hónapban történt egy eset. Megtetszett neki egy lány a haveri körből, egy pillanatra úgy gondolta, hogy megéri ezért feldobni a kapcsolatunkat, mert megcsalni nem akart. Nem döntötte el még, de idő előtt a fülembe jutott a dolog, és kérdőre vontam, erre ő azt mondta, inkább legyen vége, mert nem élt eleget, nem tudja miről maradt le, ki akarja próbálni mással (?) :/ .... kb 1 nap múlva fordult a kocka, átgondolta és megbeszéltük a dolgot. Belátta, hogy hülye volt. A baj az, hogy bennem még ott a tüske... nem tudom meddig lesz ez így, Ti voltatok már ilyen helyzetben?
Van még egy dolog ami fontos: a kapcsolatunk alatt nekem is volt 1 megingásom, eljátszottam a gondolattal milyen lehet mással, volt egy fiú aki nagyon csapta a szelet nekem, de én erről senkinek nem beszéltem még a legjobb bnőmnek sem,mert tudtam h a páromat szeretem és ez biztos nem más mit egy hülye agymenés. Így is volt. Idővel elmúlt.
a kérdés az, hogy ebből ki lehet mászni még? Elmúlik majd ez a rossz érzés, hogy más után nézett?
Am valószínű, ha nem derül ki magától is belátja ezt, de így most vhogy meg kell birkózni vele...
adjatok tippeket hogyan! előre is köszönöm!
Örülök, hogy így alakult! Végre egy normális végződés. :)
Legyetek csak hűek egymáshoz, annál nagyobb örömötök sosem lesz. Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!