Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a vélaményetek?
Figyelt kérdés
Ha egy fiú azt mondja h nem nagyon szeret de fusztrál a lány jelenléte akkor szégyenli,nem tetszik neki annyira vagy megunta? Mi romolhatott meg köztünk?Én egy kivételes lány vagyoik, nem mindennapi,diohéjban annyi hogy tudok szeretni ,jószivem van,kedveskedni szeretek,nekem a szeretett fontosabb mint a testi kapcsolat,régebben szeretett jobban az a fiu akiröl most írok Neketek,Kedves vagyok,én hívom lány létemre meg,valamire és még sem szeret annyira mint régen,én keresem,én hivogatom,nekem hiányzik.Azt mondja hogy azért nem szeret annyira mert régen hazudtam,becsaptamkihasználtam,jó lehet hogy valamibe hazudtam de ö is,de megbeszéltük és bocsánatot kértem,de tudom nem olyan.a bizalom végett,de kihasználni sem akrtam mert meghivattam magam pl ittalra de tudom a fiuknak kéne jobban,de volt h ugy érezte h kihasználtam és jogosan de nem akartam,Probálom helyre hozni a dolgojkat de egyedül nem meggy,mintha ö nem nagyon szeretne engemet,Én csak azt szeretném h azért szeressen aki vok,és ez nem függöség ahogy elmondja mert én ugy szeretem aki valójában Ö maga2015. febr. 16. 22:07
1/1 anonim válasza:
Hát ez így elég homályos.
Miben hazudtál neki és miben használtad ki. Konkrét dolgokat írhattál volna azért.
Egyébként ha engem egy lány kihasználva vagy átverne akkor az a bizalom ami régen volt már talán soha nem jönne vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!