Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez önbizalomhiány?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez önbizalomhiány? Miért nem tartott csinosnak csak átlagosnak?

Figyelt kérdés
Azt szokta mondani is h nevesek,mosolyogak ,mertz akkor vagyok csak szép.Szerintetek nem tartott szép nönek .Régebben mondott olyat is h amikor megismertük egy mást h háturol jol nézel ki de szerintem az arcod nem szép egyáltalán ezt ö irta nekem facen.De azt mondta pár honapja rá hogy az arcod tetszik nekem a legjobban.Ja meg amugy réggeben szebben néztem ki szép szemeim voltak.Mostanába elhanyagoltam magamt.Keveset alszok ,keveset iszok sokat tv-zek gépezek.stb Szerintetek lehet belölem még szép nö?Szerintetek tetszettem neki arcra vagy csak mondta?ne küldjetek privátba olyan üzenetet h mutass képet majd eldöntöm nem ebböl nem kéerek meg különben is ha irnátok nektek más tetszene nem ti vok ö válaszokat köszönöm elöre is

2015. febr. 13. 21:18
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
unatkozo kislány kivagy te? ember hány éves vagy te? na ajkkor most beszélj
2015. febr. 13. 22:11
 12/12 A kérdező kommentje:
nem csak az egod nagy
2015. febr. 13. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!