Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok nektek melyik férfitípu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ekvinitus kérdése:

Lányok nektek melyik férfitípus értékesebb?

Figyelt kérdés
Aki remekűl teljesít a testiség területén de személyiségét az együgyű egoizmus jellemzi, vagy az aki vízszintes helyzetben is állandóan botladozik, de a megértést és más emberek lelki problémáinak befogadóképességét ha matematika nyelvezetű összehasolításban 1-től a végtelenig osztályozzuk, erősen a végtelenhez tart?

2015. febr. 11. 20:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A második. Az ágyban való esetlenségen konnyen lehet javítani. Az egoizmuson csak ideig-óráig, ha egyáltalán lehet.
2015. febr. 11. 23:13
 12/15 A kérdező kommentje:
11-es jó kis válasz. Nem a középutat keresed hanem az egyik lehetőséget akarod megfelelő alakzatra átformálni. Nagyon tetszik!
2015. febr. 11. 23:19
 13/15 anonim ***** válasza:
Azt gondoltam, hogy két konkrét hapsi kozott vacillálsz. :)
2015. febr. 11. 23:36
 14/15 anonim ***** válasza:
Talán a második értékesebb, viszont én is a középutat választanám. Egyaránt taszít az egoista és a lelkiszemetesláda típusú ember is.
2015. febr. 12. 09:24
 15/15 anonim ***** válasza:

Az első típussal már volt dolgom, ma is szívesen emlékszem vissza rá, bár nyilván ez elejétől fogva egy rövid szavatossági idejű kapcsolat volt.

A második típussal kapcsolatban nem vagyok biztos benne mire is gondolsz. A leírás alapján nekem az a tipikus mulya, határozatlan típus ugrott be. Aki nagyon empatikus, mindig mindennel egyetért, nem nagyon van saját véleménye. Ilyen embereket is ismertem, de velük sose jutnék el az ágyig; számomra ez a viselkedés nem túl férfias. Barátként természetesen inkább az utóbbit választanám.

2015. febr. 12. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!