Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tenyleg ennyire eltprzult a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg ennyire eltprzult a nornalis kapcsolatoknak a kepe?

Figyelt kérdés

17 eves vagyok, es amit nap mint nap latok az szamomra nagyon meglepo.

En ugy erzem hogy egy kapcsolat az ugy kapcsolat ha van bizaom, szeretet szerelem, oszinteseg stb.. termeszetesen koztem es a parom kozott is vannak kpnfliktusok, de a 2 kozos evunk alatt egyszer sem szakitottunk, hisz szeretjuk egymast, inkabb leultunk es ha kellett 10x osszevesztunk mire 11edikre megtudtuk oldani a problemat.

Ezt egy mai fiatal kapcsolatban nem latom.. csak azt veszem eszre hogy egyik pillanatban meg egyutt, a masikban meg mar egy kis vita miatt szetmentek, majd egy het mulva ismet jarnak, es ezt igy sorba.

Aztan a huseg.. egyre tobben csaljak meg egymast, es ezt nem csak szexualitasban latni..

Folyamatosan mozognak kprulottem olyan fiuk lanyok akiknek parjuk van, de hagyjak hogy agyon puszilgassak oket, vavy a lanyok hogy fogdossak a fenekuket, melluket.. en lany vagyok, de a paromon kivul nem hagynam masnak, szamomra az a termeszetes ha o fpgdos, ha o puszil, o csokol.. egyszeruen nem ertem, hogy ket olyan fiatal, akiknek van parjuk, azok egymassal enyelegnek nap mint nap iskolaban, delutan meg a nojuket, pasijukat csokoljak? Hogy tudjak ezt megtenni?

Nagyom sokan mennek bele 1-1kapcsolatba ugy hogy nem szerelmesek, talan ezert ? De akkor azoknak a kapcsolatoknak meg mi ertelme van?

Sokszor csak.hallom, hogy ugy megdugtak meg ugy valakit, es hogy ok onnantol kezdve jarnak.

Ennyire mas lett a vilag?

A legtobbszor mar a nok hivjak a fiukat el valahova, ok mennek a szeker utan.. a fiuk mar nem nagyon udvarolnak, nem kedveskednek..

Biztos hogy regen is volt hogy bantalmaztak egymast a parok, de en ugy erzem hogy ez nagyon elfajult.. a hiradoban mast nem hallani hogy hogy feltekenysegbol megverte, leszurta, vagy a feltekenysegen tul is ugyanaez a sorrend, megspekelve a megeroszakolassal..

Na a bulik.. jo, nyilvan kell, n vetem meg a szorakozast, de az miota jo hogy valaki heti 7bol3napon seg*reszegre issza magat, aztan beb*szva azt se tudja hogy hol van, akarki azt csinal vele amit akar, sokszor ezt latjak megoldasnak.ahelyett hogy szembrneznek a problemakkal, es levivnank azt a bizonyos parbajt, hisz elobb vagy udobb de ugyis utoler mnket, viszont a nagysaga egyre csal no..

Az iskola.. buknak, egyesek egymas hegyen hatan, mi lesz veluk a jovoben? Az a baj, hogy a papir szamitani fog, de igy hogy fognak leerettsegouni? Hogy fogjak tudni elevegezni az iskolat ha nem erdekli oket, sz*rnak bele az egeszbe, egyszeruen nem torodnek a jovojukkel.

En tudom, hogy fiatalok vagyunk, elni kell amig lehet, de akozben ugy erzem, hogy a jpvpnket is meg kell alapozni.

Termeszetesen vannak kivezelek, oket meg lenezik.. streber,puhany es meg sorolhatnank. Miert ?

Csufoljuk egymast, pedig a szavaknak sulya van, nem is kicsi.. kover, csontvaz, k*csog, hulye,idiota, barom, marha es sorolhatnank.

Sokan el sem tudjak kepzelni hogy ezek a szavak meg a legerosebbeket is megringatja egy ido utan lelkileg.

Miert n tudjuk egymast ugy elfogadni, ahohy van? Hisz o is ember, mint mi..

Annyi kerses kavarog bennem, mara mar ezek a normalis dolgok?

Kivancsi vagyok, hogy ki hogy latja a temakat, ki mit erez.

2015. febr. 11. 10:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én ezért nem kezdek magyarral. Egyébként igen, manapság ez a normális, ha szóvá teszed, te vagy a rossz. Az örömlányokat lenézik, de a qrvkat akik pasiról pasira szállnak meg nős emberekkel kezdenek, azok áldozatok.

Nem is megyek abba az országba spoha többet, akkor se tenném, ha 10x jobb életet biztosítanának ott! Nem tartozom egfy ilyen néphez:)

2015. okt. 9. 12:17
 12/12 anonim válasza:

Teljesen egyet ertek veled ! Ugyenezek voltak bennem is ! En special 2,5 eve egyutt vagyok a baratommal es minden rendben van ahogy te is irtad inkabb 10x osszeveszunk de a 11.-re megoldjuk . Szerintem ez a normalisr . Igaz en nagyon nagyon fiatal voltam mikor osszejottuk hisz meg csak 13 voltam . De viszont tokeletesnek is nevezhetnem a kapsolatunkat. Jo oke nalunk is vannak konfliktusok de kinel nem ?!

Viszont en is lattam egy ket "baratomat" ismerosomet h miket csinal es buszken meseli h megtudtak . Es h meg csak 9.-es de mar a ket kezen nem tudja megszamolni hany pasival fekudt le . Undorito es erkolcstelen ! En nem ertem az ilyeneket !

Es egyaltalan h neznek tukorbe ?

Meg a masik a piszkalodas , a lenezes hat ez meg fortelmesebb ! Engem rengeteget bantottak kicsinek ( dagadt, undorito, gusztustalan , csunya, .. es meg sorolhatnam ) de sajnos ha nem harcolod ki a tiszteletet akkor semmibe fognak nezni orokre ! De ennek orulok h meg vannak normalis gondolkodasu hasonlo koruak , mint en ! Ez besuletre melto h vannak meg eppelmelyuek ! Legyel buszke ra ! Tovabbi szep napot es Kellemes Husvetot ! ❤

16/L

2017. ápr. 17. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!