Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » De rettegek, hogy nem találok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

De rettegek, hogy nem találok társat. Pánik rohamaim vannak emiatt. Ha volt így más is, segítene, h mit tegyek, h legyőzzem ezt a félelmet?

Figyelt kérdés

Körülöttem annyi pár van. már egyszerűen azt érzem, h inkább meghalnék, annyira magányos vagyok.

Természetesen egy éjszakás kalandokra vannak jelentkezők, de én nem erre vágyom. Mára már nem maradt senkim. Azt érzem, h tiszta csőd vagyok, selejtes.

2015. febr. 10. 13:13
1 2
 11/15 Költőnő? ***** válasza:

akkor ezek szerint az ismerkedés egyes fázisával nincs gond :)

csak szűrni kell és az irányon módosítani picit :)

2015. febr. 10. 13:39
 12/15 anonim ***** válasza:
Tényleg szakembert ajánlok! Hasonló helyzetből másztam ki terápiával, és megtanultam magam szeretni, értékelni! (Az pedig önáltatás, hogy a gyerek semmit nem érez ebből, mert nagyon is érzi, ha a szülő nem szereti magát... ettől neki is önértékelési zavarai lesznek. Én most már azt mondom, magamért is megérte dolgozni az önértékelésemet, de a gyerekemért pláne, mert azóta ő is sokkal pozitívabban viszonyul a világhoz, mint korábban.)
2015. febr. 10. 13:43
 13/15 anonim ***** válasza:

Sajnállak is meg nem is. Sajnállak, mert ez a személyes problémád, nem lehet könnyű. Másrészről meg nem tudlak sajnálni, 28 éves, kisgyermekes, elvált, annyira, de annyira tipikus: 30-hoz közeledve sokatok pánikba esik, és ilyenkor már fűvel-fával is összejönnétek (már ugye a ki komolyan gondolná a veletek együttélést), teljesen mindegy, hogy egy koszos Suzuki Swiftes vízszerelő, vagy egy Lexussal járkáló bankár, csakhogy legyen végre valaki. Bizony-bizony, ilyenkor már leadódik az a bizonyos elvárási szint.

Tudod, egy South Park idézettel tudnék neked szolgálni, amikor a kis kripli srác, Jimmy megkérdezi a szüleit, hogy ő miért született bénának, miért sújtotta őket egy béna gyerekkel a mindenható. Erre a szülei csak annyit mondtak, hogy mert ők gyerekkorukban mindig csúfolták a mozgássérülteket, és így bünteti őket a teremtő.

Kicsit elmosolyodtam rajta... habár nem hiszek ezekben a hókuszpókuszokban, de azért gyanítom, hogy a te történeted is hasonló lehet a férfiakkal, azért nincs jelentkező.

2015. febr. 10. 16:18
 14/15 A kérdező kommentje:

Érdekes, van benne valami.

Annyi még: Jelentkező az van, csak ha nem érzem azt, h szerelmes lennék, akkor nem állok össze a pasival. (ezt az igény leadásra írom)

Azért pánikolok, h nem lesz már olyan akibe szerelmes lennék, és viszont.

2015. febr. 10. 19:59
 15/15 anonim ***** válasza:
Valamit változtass, mert egy pánikoló, rettegő nővel iszonyatosan fel fogják törölni a padlót a férfiak, pláne a te korosztályod, aki már ismeri ezt e nőtípust. Fogalmazhatnék finomabban, de így egyszerűbb célba juttatni az üzenetet: változtass az életeden! Egy új hobbi például sokat segíthet, a lényeg az, hogy tanuld meg magad egyedül is jól érezni, mert akkor más sem fogja jól érezni magát veled.
2015. febr. 10. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!