Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mackos vagy kockás hasú férfit választanátok?
Miért ne lenne természetes egy erezett izomzat? Ekkora baromságot régen olvastam, bár tény, hogy itt GYK-n nem valószínű, hogy érdembeli sportemberekkel találkozhatok, főleg ha nőkről van szó. Szóval az erezett izomzat nem természetes... mert talán műanyag ereket pakolunk a bőr alá? Nem igazán értem. Láttál te már esetleg lovat közelről (vagy bármilyen más fejlett izomzatú állatot)? Voltak erei? Ő is természetellenes? :)
#20:
Szerintem ez pont fordítva történhetett valahogy, és a kocka hasú férfiak nem néztek rád. :D
Izomzat: Törődik a testével, jól étkezik és/vagy sokat edz, mozog.
Mackós: Nem törődik a testével, össze-vissza zabál és/vagy alig mozog, edz.
Még ha ez nem is mindig igaz, ezek jutnak eszembe egy izmos és egy mackós férfiról általában. Nem mondom hogy aki izmos annak nyert ügye van nálam, aki mackós annak semmi esélye. Csak hogy az előbbi kap pluszpontot, az utóbbi meg mínuszpontot már első látásra.
Izomzat: Nagyon sokszor durva komplexusok, elfolytott agresszió, zabszem a seggében, ha csak ránéznek támad.
Mackósabb, sörös csávó: Elvan magában vagy jókat nevet a bandával, kimondja amit gondol, lesz*rja mit gondolnak róla a többiek és neki is lesz nője.
Kedves Rejtett Erőforrás,
amiről te beszélsz az egy betegség. Bizony. Ugyanúgy jelen van gyúrósok és nem-gyúrósok közt, tehát ez egy szar példa volt.
Személy szerint azért kezdtem edzeni, mert úgy gondoltam hozzá tartozik a férfivá váláshoz. Szerintem a férfivá váláshoz hozzá tartozik, hogy nem egy kislány erőszintjével rendelkezünk, még akkor is, ha erre a fizikai erőre szinte soha nincs szükség. A mai kis gyökereknek persze természetesen már CSAK a kinézet számít, de a sport alapvetően megtanít küzdeni, megtanítja milyen érzés, mikor valamiért megdolgozol és kiérdemled, kitartást ad és állóképességet, stb.
Bárki bármit mond, az izmos férfi "A Férfi" ideál. Manapság lett divat, hála a liberalizmusnak, hogy az elhízás, igénytelenség, egészségtelenség és inkompetencia tulajdonképpen "pozitív" tulajdonsággá változtatható/alakítható.
Ettől még dagadt-sörös barátunk nem valószínű, hogy képes férfiként fellépni (elsősorban), esetleg megvédeni a barátnőjét (másodsorban). A dagadt-sörösnek sokkal-sokkal alacsonyabb a "fitnessz-értéke" (biológia, igen), mint egy izmosnak (vagy akár csak egy átlag, jól karbantartott embernek). Lesarkítva pedig tudod, "mindig az erősebbnek van igaza". :)
Kedves utolsó,
látom még a sportágakkal sem vagy tisztában, így ezt a beszélgetést is befejezettnek is tekintem. :)
# 26
De.Csak van olyan ember aki kb.így néz ki, majdnem ekkora erős is mint a bivaly és nem vesz részt erős ember versenyeken.
# 28
Jaj.Nem ezt mondtam.Nem űzi az erősember sportot. Ennek ellenére hasonló testalkattal rendelkezik és erős is.Így már érthető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!