Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy tanács jól jönne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy tanács jól jönne?

Figyelt kérdés

Szóval van egy évfolyamtársam, akivel majdnem összejöttem egy éve, de akkor halt meg az egyik szerettem, eléggé magam alatt voltam, mindegy, nem ez a lényeg. Szóval még mindig tetszik nekem értelemszerűen, és én is neki, egy probléma van: lett barátnője. A suliból. Minden egyes nap látom a lánnyal október óta, és hihetetlen szarul esik, nem nagyon tudok mit kezdeni a helyzettel.

Mikor nincs ott a lány, mindig mosolygunk egymásra, köszönünk, mikor ottvan, ezek elmaradnak. Viszont azt vettem észre, hogy nagyon látványosan mindig előttem csókolja meg, és a lány is bámul mostanában, nem tudom melyikük mit mond rólam a másiknak...

Szóval bármit észrevétel, tanács, ötlet, hogy hogy tudnám átvészelni ezt az időszakot?

16/L

2015. febr. 8. 18:45
 1/3 opened paradise ***** válasza:
Tudja,hogy te emiatt nem akartál semmit sem?
2015. febr. 8. 18:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen szerintem. Legalábbis tud róla, hogy kim halt meg, meg hogy emiatt sokakat löktem el magamtól.
2015. febr. 8. 19:12
 3/3 opened paradise ***** válasza:

Biztos?

Nem lehet,hogy mást gondol és emiatt csinálja előtted?

2015. febr. 8. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!