Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Értitek? EZT szokták csinálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Értitek? EZT szokták csinálni a pasik?

Figyelt kérdés
Szakított velem,nagyon hirtelen,sokat kerestem,de nem akart kibékülni,egyik pillanatban még szeretett és mindent megtett értem,velem tervezte a jövőt,aztán rájött a szabadságvágy és elkezdett bulizni és végül szakított,az okot ,amit adott hazugságok voltak,azóta teljesen más folyamatosan bulizik,a komoly érzelmes énje teljesen eltűnt.Amíg kerestem,sokat bunkózott,a barátnőimre ráakaszkodott és ezzel idegesített ,hogy neki udvarolt ,persze tudta,hogy én ezt meg fogom tudni,úgy csinált mintha csak pár hetet töltöttünk volna együtt,és mint aki elfelejtette a sok közös emléket pedig egy évig együtt voltunk és úgy terveztük(nem csak én) ,hogy ez még sokáig tart,aztán mikor már nem kerestem,kitöröltem a közösségi oldalról,elszakadtam tőle...elkezdett bunkózni nem köszönt ,letiltott,és úgy viselkedett ,mint ,aki utál engem...

2015. febr. 7. 22:01
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Szintúgy a nők is, lehet lepontozni...
2015. febr. 7. 22:02
 2/8 opened paradise ***** válasza:
100%
És te érted,hogy nem mindenki?
2015. febr. 7. 22:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez így túlságosan egyoldalú, nincs arról semmi információ, hogy te hogyan viselkedtél vele, pl folyamatos féltékenykedések okozhatják, hogy a pasi egyik napról a másikra besokall.
2015. febr. 7. 22:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Én mondtam,hogy nyugodtan elmehet bulizni,mi máskor is találkozhatunk,ha vmi nagyon rosszul esett tőle,sosem veszekedtem inkább csak elmondtam,h ez rossz esett,de ennyi,és a szakítás előtti este is úgy váltunk el ,mintha minden rendben lenne,és megbeszéltük a problémát
2015. febr. 7. 22:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Az enyém három év után tette ezt és nem a barátnőimre hajtott rá, hanem a húgomra. Egyszerűen szánalmas az ilyen ember. :) Normális magyarázat nuku, hogy miért viselkedik így. De az anyja befolyásolta nagyon... Mindegy is. A lényeg, hogy tök mindegy, milyen nemű, mert a nők is tudnak alakítani, de ez rohadtul gerinctelen dolog.
2015. febr. 7. 22:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Velem is hasonló történt.... Voltak veszekedeseink az utóbbi időkben, de mindig kibekultunk es pl. mikor en ragtam be ra jogosan, akkor 2 napig irkalt, kerlelt, hogy ne hagyjam el, nem tud nelkulem elni,mindent akar velem az eletben, ami csak lehetseges stb... aztan erre ra 4 napra volt 1 veszekedes, hogy o mar nem tudja mit erez...o_o (elotte par napja meg konyorgott ertem)vegul masnap mondta,hogy hianyzom neki es szeret,hülye volt... Jo kibekultunk...irta hogy tokeletes par vagyunk es velem a legboldogabb...erre ra 2 napra szakitott,de ugy, hogy azt mondta soha tobbe nem akar beszelni es kesobb le is tiltott.. en most nagyon magam alatt vagyok, nekem o jelent mindent, szerelmet,vigaszt,tamaszt,megnyugvast,legjobb baratot....nem tudom, hogy jott ez neki, olyan hirtelen volt..es normalis magyarazatot sem adott, csak annyit, hogy o mar nem szeret.... nem tudom, hogy elem ezt tul :(((((( Ja es mi is majdnem 1 evig voltunk egyutt... es olyan megalazo ez,hogy letilt, soha tobbe nem akar beszelni,mintha nem jelentett volna neki semmit az elmult ev...mintha csak egy futo kapcsolat lett volna...

Bocsi a hibakert vagy ekezetekert telorol irtam es siettem

18L

2015. febr. 8. 15:13
 7/8 A kérdező kommentje:
a te történetedről,illetve a fiú viselkedésről az jutott először eszembe,h lehet,h téged így próbál meg elfelejteni,h úgy csinál,mintha nemis léteznél...
2015. febr. 8. 21:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen, ezt mondta is, hogy idezem:"csak ugy tudom tulelni ha nem beszelunk" nem ertem...mi az, hogy tulelni??? Mintha en szakitottam volna es nem o...amugy irhatsz privit, ha gondolod :)
2015. febr. 9. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!