Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Értitek? EZT szokták csinálni a pasik?
Velem is hasonló történt.... Voltak veszekedeseink az utóbbi időkben, de mindig kibekultunk es pl. mikor en ragtam be ra jogosan, akkor 2 napig irkalt, kerlelt, hogy ne hagyjam el, nem tud nelkulem elni,mindent akar velem az eletben, ami csak lehetseges stb... aztan erre ra 4 napra volt 1 veszekedes, hogy o mar nem tudja mit erez...o_o (elotte par napja meg konyorgott ertem)vegul masnap mondta,hogy hianyzom neki es szeret,hülye volt... Jo kibekultunk...irta hogy tokeletes par vagyunk es velem a legboldogabb...erre ra 2 napra szakitott,de ugy, hogy azt mondta soha tobbe nem akar beszelni es kesobb le is tiltott.. en most nagyon magam alatt vagyok, nekem o jelent mindent, szerelmet,vigaszt,tamaszt,megnyugvast,legjobb baratot....nem tudom, hogy jott ez neki, olyan hirtelen volt..es normalis magyarazatot sem adott, csak annyit, hogy o mar nem szeret.... nem tudom, hogy elem ezt tul :(((((( Ja es mi is majdnem 1 evig voltunk egyutt... es olyan megalazo ez,hogy letilt, soha tobbe nem akar beszelni,mintha nem jelentett volna neki semmit az elmult ev...mintha csak egy futo kapcsolat lett volna...
Bocsi a hibakert vagy ekezetekert telorol irtam es siettem
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!