Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez vajon szerelem vagy csak fellángolás, vágy?
Most lépett ki a kamaszkorból, élni akar... Mert te aztán olyan vén vagy, hogy csak csuda! Úgy beszélsz, mintha minimum 35 lennél. Ha vonzódsz hozzá, miért nem élsz még egy kicsit és hagyod átengedni magad az élvezeteknek? Az is lehet, hogy tényleg több lesz belőle. Ha csak megfektetni akarna, nem strapáná magát ennyire.
Amúgy ez, hogy kijelenti, hogy első találkozónál már szeretkezni szeretett volna az kicsit gáz... Biztos, hogy nem szűz?
biztos h le leszek pontozva, de én vhogy nem tudom elképzelni, h neten bele lehet szeretni vkibe. Nem ismered a másikat, nem érintetted, nem szagoltál bele a hajába, nem láttad közelről h törik a szemén a napfény....
Lehet én vagyok maradi, de sztem neten keresztül "beleszeretni" vkibe az olyan mint egy ábrándba belebolondulni. Azt én nem nevezném szerelemnek.
Inkább fellángolásnak.
Tegnap lett volna,de nem írt jó ideje?
Ez egy nap és lehet,hogy tényleg baj volt,nem csak lekoptatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!