Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez vajon szerelem vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez vajon szerelem vagy csak fellángolás, vágy?

Figyelt kérdés
Kb egy hónapja megismertem egy fiút. Ő 20 éves egyetemista (jogot tanul) én 25 éves nő. Eleinte ilyen 'barátság kis extrákkal ' kapcsolatnak indult de több lett belőle. Semmi nem történt még köztünk,még nem is láttuk egymást csak neten beszélünk. Én nem is vettem komolyan,mert nemrég ért véget egy kapcsolatom ami megvisel még most is, és nem is vagyok túl rajta. De mostanában egyre többet gondolok erre a fiatal fiúra. Azóta,amióta megtudtam kezd belém szeretni,s tegnap "mondta ki" először az 'sz 'betűs szót. Még nem az igazi azt mondja, de közel van hozzá. Azóta máshogy nézek rá. Tetszik nekem,vonzódom hozzá testileg is,és természetesen ő is szépnek lát és kívánatosnak. Olyan gondolatok járnak a fejembe,hogy vele akarok lenni,végre látni,a karjaiban lenni,csókolni,sétálni vele,mellet feküdni és aludni,és persze arra is gondoltam már milyen lehet vele az ágyban. De mégis vmi visszatart. A korkülönbség nagyon zavar engem. Mindig is az idősebb férfiakat szerettem és alakítottam ki párkapcsolatot. És mivel nemrég ismét összetörték a szívem félek,újra így járok. Még nagyon nem hevertem ki a szakítást. Nem hiszem el,hogy szeret,hisz még nem is látott. De ő azt hajtja tudja mit érez. Mi van ha csak azért mondja ezt ágyba vigyen végre? S miután megkapott vége. De erre is van válasza. Hogy nem fog otthagyni utána sem, és az érdeklődése irántam nem fog alább hagyni. Ő még most lépet ki a kamasz korból,élni akar és nagyon fontos neki a szex. Én meg már szeretnék egy komoly kapcsolatot. Folyton arra kér bízzak benne,nem fog átverni,kihasználni,megcsalni. Emiatt már veszekedtünk is egy kicsit,hogy nem bízok benne. Tegnap lett volna randink,de lemondta családi okok miatt az utolsó pillanatban. Ebből is lett vita de nem komoly. S már emiatt is rosszul éreztem magam,fájt,hogy lemondta. Ő ezen a randin szeretett volna szeretkezni (ezt a szót használja és tisztában van vele mi a különbség a dugás és a szeretkezés között)de én még nem ,és nem igazán értette meg. De a lényeg,hogy nem tudom kiverni a fejemből. Már egy jó ideje nem írt és olyanok járnak a fejemben,biztos csajozik,bulizik,szexel. Amit nem értek miért érzem.

2015. febr. 7. 19:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Most lépett ki a kamaszkorból, élni akar... Mert te aztán olyan vén vagy, hogy csak csuda! Úgy beszélsz, mintha minimum 35 lennél. Ha vonzódsz hozzá, miért nem élsz még egy kicsit és hagyod átengedni magad az élvezeteknek? Az is lehet, hogy tényleg több lesz belőle. Ha csak megfektetni akarna, nem strapáná magát ennyire.

Amúgy ez, hogy kijelenti, hogy első találkozónál már szeretkezni szeretett volna az kicsit gáz... Biztos, hogy nem szűz?

2015. febr. 7. 19:47
 2/3 Költőnő? ***** válasza:

biztos h le leszek pontozva, de én vhogy nem tudom elképzelni, h neten bele lehet szeretni vkibe. Nem ismered a másikat, nem érintetted, nem szagoltál bele a hajába, nem láttad közelről h törik a szemén a napfény....

Lehet én vagyok maradi, de sztem neten keresztül "beleszeretni" vkibe az olyan mint egy ábrándba belebolondulni. Azt én nem nevezném szerelemnek.

Inkább fellángolásnak.

2015. febr. 7. 19:47
 3/3 opened paradise ***** válasza:

Tegnap lett volna,de nem írt jó ideje?

Ez egy nap és lehet,hogy tényleg baj volt,nem csak lekoptatott.

2015. febr. 7. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!