Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van egy fiú az osztályban és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú az osztályban és nagyon tetszik?

Figyelt kérdés

Szóval igen...régebben volt egy kis vitánk egy táborban de azt megbeszéltük és szerintem azt már megsemtörtének tekintjük. Foggalmam nincs ő mit érez néha szoktunk összenézni egymásra mosolyogni de nem tudom. Nem mellesleg ő az egyik legmenőbb de ez talán nem lényeg. "kissé" ducibb vagyok de már rajta vagyok :D segítsetek kérlek hogy merjek e kezdeményezni, mert ő elég félénk

13/L Köszönöm

2015. febr. 7. 17:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem van egy fiú az osztályban és neked nagyon tetszik.
2015. febr. 7. 17:36
 2/4 cheep válasza:
hat .. velemenyem szerint (bocs hogy nem ekezetekkel irok ,de nem jo a gepem ) tudd meg mivel szeret foglalkozni ,mi a kedvenc zeneje ..beszelgessetek errol , ha meno akkor bisztos szereti ha rajta van a figyelem .. probald megmutatni hogy te is nagyon felfigyelsz ra.. es szerintem bisztosan viszonozza.. ha meg nem akkor egyszeruen nem eri meg ..
2015. febr. 7. 17:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak barátként tekint rád. Én is mosolygok olyan lányra akitől semmit se akarok.
2015. febr. 7. 17:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat főleg az elsőnek :D
2015. febr. 7. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!