Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány de magasabb, mit tegyek?
Figyelt kérdés
VSziasztok!Van egy lány az osztályban aki tetszik nekem, nagyon szép meg minden. Igazából az a baj hogy én vagyok úgy 160cm ő pedig 170. '3 évesek vagyink, már több kapcsolatom is volt, tudnátok tanácsot adni? vagy várjak amíg megnövök? Köszi!2015. febr. 5. 11:13
1/5 A kérdező kommentje:
13 csak lenn volt a shift sorry
2015. febr. 5. 11:15
2/5 anonim válasza:
Próbálkozhatsz, de a lányok ÁLTALÁBAN a náluk magasabb, vagy nagyon maximum velük egy magas fiúkat kedvelik.
Van egy jó barátom, ő 165 cm. Nagy nőcsábász, de csak a vele kb. egymagas vagy a nála alacsonyabb lányoknál sikeres ő is. Szerintem inkább próbálkozz te is veled egymagasaknál vagy nálad alacsonyabbakkal. Velük egyszerűen nagyobb az esélyes a sikerre.
3/5 anonim válasza:
apád mekkora ? az ő magasságát elfogod érni.
4/5 anonim válasza:
azt irtad, hogy 13 evesek vagytok... Hogy a francba volt TÖBB ˝kacsolatod˝ ?
Am szerintem nem érdemes várnod, mert habár nőni fogsz, ő is fog. Tapasztalatbol mondom, h csak keves lany van akit nem zavarja, ha a fiu alacsonyabb. Vagy fiatalabb.
5/5 anonim válasza:
3:
Ez igaz. Az én apukám 192 cm volt "fénykorában" (kb. 35-45 évesen) én pedig már 197 cm vagyok 22 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!