Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan folytassam tovább?
Tipikus 14 éves vagy aki még a hazugságot, hazugsággal fokozza.
"Egy 14 éves lány vagyok aki segítséget kér." Tanácsom: Nőlj fel!
Mindenki hibázik van ilyen szerintem valami hasonlót írj:
Szió! Tartozom neked pár igazsággal...először is tisztázzuk le hogy ezek után nem szeretnék veled semmi féle kapcsolatot fent tartani csak úgy érzem megérdemled az igazságot mert tényleg jó ember vagy:)...Tudnod kell hogy igazából 14 éves vagyok és csak azért hazudtam neked hogy imponáljak..sajnálom..nem kellett volna és tudom gyáva húzás volt..(itt még elmondod a hazugságaidat) stb stb stb és aztán mikor rájöttem hogy nem szeretlek szintén a magamhoz hű gyáva módon lepattantam és ezért is szeretnék bocsánatot kérni nem ezt érdemelted tőlem...remélem megérted hogy én ezeket után nem szeretnék veled többet találkozni stb stb stb és még egyszer sajnálom úgy érzem ennyivel tartoztam neked:)
NA kb ennyi...45 km-re lakik 22 éves nem is a te haveri társaságodban mozog nem fogja tudni csak ő és szerintem letudod gyorsan zárni:)
Azért a srácról is sokat elmond az, hogy nem képes megkülönböztetni egy 14 meg egy 17 éves lányt. Nem kell hosszú beszélgetés: "Hazudtam mindenben, valójában csak 14 éves vagyok."
Nem lesz gond belőle, magától is békén fog hagyni.
Ne hazudozz,nincs értelme!
Szépen mond el neki az igazságot,így ahogy ide leírtad..Ne találj ki újabb hazugságokat!! Megérdemel annyit,hogy tudja hogy is álltok.
Engem baromira érdekelne, hogy ki volt az az agyhalott, aki Fényember válaszát lepontozta.
Kérdező. hallgass Fényemberre.Csak mellesleg jegyzem meg, hogy a mondatod ("nem is szeretem,csupán csak a kémia van meg köztünk") alapján fogalmad sincs az egészről. A kémia ugyanis maga szerelem, jelesül az oxitocin nevű hormon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!