Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két szék között a földre fogok ülni?
Hú, hát kicsit hosszú a sztori, mit ne mondjak, de... elkezdem az elejétől, és a végén csak kilyukadok valahol.
Tehát van egy "haverom". Már lassan egy éve ismerjük egymást. Imádok vele lenni, komolyan, néha jobb mint egy barátnő. Kedves, vicces, jó fej. De nem csak hülyéskedni tudunk együtt, neki tényleg minden kis baromságot eltudok mondani, és ő ugyanígy van velem. Tehát bizalom teljesen megvan. Mégis, mindig volt köztünk egy kimondatlan szabály hogy: Csak barátság, semmi több!
Én eddig abszolút azt hittem, hogy ő az a személy, akivel sose jöhetnék össze. Erre már az is az alap, hogy a nőügyeit is elmondta nekem.
Pénteken szakított a barátnőjével. Nem mondom, a lány eléggé elkeseredett és dühös, konkrétan tudom hogy olyanokat irkál, hogy kikaparja annak a r*bancnak a szemét aki elvette tőle a pasiját. De ez csak azért lényeges, mert ezek szerint ő is tudja hogy a haveromnak másik lány tetszik. Nekem mindezt tegnap regélte el a haverom, és mikor kérdeztem, hogy de mégis ki ez a csaj, akiért ott hagyta az exét (ti. a barátom meg a volt barátnője egy álompárnak számított). Erre csak mosolygott és zavarba jött.Kicsit furcsa volt, mert haverom máskor nyíltan kimondja az ilyen dolgokat. Mondtam hogy igazán elmondhatja, kinek fecsegném el, erre nagy komolyan a szemembe nézett és azt mondta: "Hidd el, te jobban tudod kibe vagyok szerelmes, mint én." Erre csak pislogtam, alig tudtam kinyögni, hogy fogalmam sincs, kiről beszél. Azt válaszolta hogy hamarosan rájössz. Aztán annyira halkan hogy alig hallottam annyit mondott: "remélem."
Erről ennyit. Nem tudom, hogy ez az ügy mindenkinek tiszta-e, de valószínű, hogy...tetszek a haveromnak, legalábbis nekem ez esett le. Ezen alapjáraton először meglepődnék, de azt hiszem kis idő múlva örülnék is neki, és igen, még működhetne is a dolog.
De. És itt jön a képbe a DE. Rosszabbkor nem is jöhetett volna ez. Ugyanis amint az egyik barátnőm, akit nagyon szeretek, megtudta hogy a haverom szakított a barátnőjével, azonnal írt nekem hogy "márrögtöndeazonnal" beszéljek a haverommal, és hozzam össze vele. Válaszoltam hogy hű, hátrább az agarakkal, eddig felé se néztél, most meg azonnal járni akarsz vele? Erre siránkozni kezdett, hogy igaz hogy egy szót se szólt idáig, de mindig nagyon tetszett neki, és most hogy szabad...nem akarja elszalasztani, mielőtt más valaki után nézne. És azóta folyamatosan nyaggat azzal, hogy szerelmes belé, minden gondolata ő, sosem érzett még így stb... Én meg tegnap akartam beszélni a haveromnak erről, hogy hé, mit gondolsz a barátnőmről? Erre előáll azzal hogy már eleve más tetszik neki. És a meggy a habon, hogy lehet ez én vagyok.
Óriási. Sőt hiperszuperkirálycsászárságos.
Most azon imádkozom, hogy kiderüljön a haveromnak más tetszik, de igazából azt se szeretném... Borzalmas, mert bármi lesz, én jövök ki belőle rosszul. Fogalmam sincs mit tegyek. Bármilyen ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!