Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit lehet tenni, hogy elfelejt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, hogy elfelejtsem?

Figyelt kérdés
Volt már sok kapcsolatom, voltak elég nagy szerelmeim, de a szakítás után pár nappal már igyekeztem csajozni, hogy minél előbb túl tegyem magam rajta. Most már több, mint egy hete teljesen kész vagyok, bármikor, váratlanul gombóc szalad a torkomba, és cseppet sem érzem, hogy javulna a lelkivilágom. Nőkre "úgy" rá se bírok nézni, meg úgy végülis mindenről ő jut eszembe. Pedig csak egy hónapot voltunk együtt, bár már az első csóknál éreztem, hogy célba értem. Aztán rajtunk kívülálló okok miatt elcsesződött minden - tehát nem azért mentünk szét, mert nem szerettük egymást... Lehet ezért nem tudok pontot tenni, egyáltalán? 30F

2015. febr. 3. 09:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Rajtatok kívülálló okként max. azt tudom elképzelni, hogy a világ másik felére ment dolgozni, de ennyi kis távolság nem lett volna nekem akadály, Neked az?
2015. febr. 3. 10:00
 2/4 A kérdező kommentje:
sokkal-sokkal-sokkal bonyolultabb, de az egész hóbelevanc része az is, hogy én dolgozok külföldön, igaz most még itthon vagyok
2015. febr. 3. 10:10
 3/4 anonim ***** válasza:
A csaj meg nem akarja (jogosan) otthagyni az egyetemet? Ma már divat egyetemistaként külföldi félévre menni, úgyhogy ha a külföldi munkahelyed 100-200 kilométeres környezetetekben van egy nevesebb egyetem, akkor ez sem lehet akadály.
2015. febr. 3. 10:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Úgy látszik, hiába voltak kapcsolataid, csak most voltál először szerelmes. Ez egy ilyen dolog, túl kell élni, nagyon rossz, tudom, de ha sokszor panaszkodsz másoknak, barátoknak, akik megértenek, jobb lesz.Vagy hívd a lelki elsősegélyt, a számaik fent vannak a google-én, meg lehet találni, de egy-két év is kellhet ahhoz, hogy helyre gyere, nálam ennyi kellett.
2015. febr. 4. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!