Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tudnék tenni hogy elfelejt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék tenni hogy elfelejtsem?

Figyelt kérdés
Április 16.-án megismerkedtem egy fiúval.. Gyönyörű kék szemek, elmentünk ettünk egy fagyit, beszélgettünk, imádtam ! Homlokon csókolt, ölelt, aztán megcsókolt.. Elkezdtünk járni, totál belezúgtam. Majd nem írt és nem hívott,tegnap este felhívott és közölte hogy vége... Teljesen kiakadtam, sírtam.. Ma Facebookot néztem és rákerestem.. Megláttam hogy kapcsolatban van, egy molett lánnyal.. Egész nap sírok, mert bánt és szeretem őt..
2013. máj. 25. 18:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Tovább kell tudni lépni. Menj el futni, hobbizz, beszélgess a barátokkal, ismerkedj másokkal (később), úgyis lesz más.
2013. máj. 25. 18:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Az ilyen pasi nem érdemli meg, hogy sírjál utánna. Túlteszed magad rajta, majd jon másik, jobb. Ettol csak jobb johet ;) Fel a fejjel.

L,23

2013. máj. 25. 18:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne sírj! :) Találsz jobbat, tudom hogy most nehéz de próbálj mosolyogni, temesd el a múltat. Hisz előtted a jelen és a jövő. Egyszer élsz!
2013. máj. 25. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!