Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Valaki élvezte a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Valaki élvezte a legelső alkalmat?

Figyelt kérdés
Szöget ütött a kérdés a fejemben, mivel a legtöbb lánynak az első alkalom fáj. Lehetséges, hogy valaki eljusson az orgazmusig legelső alkalommal?

2015. jan. 31. 19:31
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Nagyon elveztem. Igaz, orgazmusom csak a 2. alkalommal volt. Persze eloszor fajt a behatolas, de amikor mar bent volt, nagyon jo volt.
2015. jan. 31. 22:09
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Én élveztem, el is mentem. Akivel elvesztettem, elég tapasztalt volt, tudta a dolgát, és elő is volt készítve a terep, hisz jó sok petting előzte meg a dolgokat, és petting során is rendszeresen volt orgazmusom, így nem meglepő, hogy szex alkalmával is eljutottunk ide.
2015. jan. 31. 23:50
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Nekem volt egy " egészséges fájdalom,, de nem olyan kellemetlen.. És élveztem végig nagyon, borzasztóan jól esett, hogy végre együtt voltunk... Belém hatolt stb.. Persze óvatos volt, izgatott végig , Egyebek... Szóval a fájdalaom meg volt... De Emellett nagyon is jo ^_^
2016. jún. 26. 15:50
 4/10 Eva Hagop ***** válasza:
70%
Habar 22 eve tortent,, soha nem fogom elfelejteni az "elsot". Nagyon szerelmesek voltunk es mindketten szuzek. Megbeszeltuk elore hogy ma fog tortenni, es egy doboz (6 szam) gumit vettunk. A vegen 6 nem volt eleg :) az elso kicsit fajt, de ilyen JO fajt hogy ki kellett probalni megint, azonnal! Mikor elfogyott a gumi akkor egyutt mentunk viissza a boltba, vettunk tobbet es folytattuk otthon. Osszesen 8-szor azon a napon. Arra a pici fajdalomra amit elsore ereztem mar ra se gondoltam :) szal az egesz dolog nagyon jo es elvezetes volt.
2016. okt. 27. 12:34
 5/10 Eva Hagop ***** válasza:
89%
Elfelejtettem mondani hogy en 18 eves voltam akkor, es a baratom 22. Masfel evig jartunk egymassal mielott lefekudtunk, es osszesen majd nem 5 evig voltunk egyutt.
2016. okt. 27. 12:38
 6/10 anonim ***** válasza:
84%

Miért ne lehetne élvezni?

Az egy dolog, hogy fáj.

2017. jan. 5. 20:21
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Közel 4 éve vagyok párkapcsolatban a párommal, elsők voltunk egymásnak mindenben. Az első szex nekem egyáltalán nem fájt, viszont még sose volt orgazmusom szex közben soha. Ujjal vagy szájjal eljuttat oda, de szex közben nem megy.

20N

2017. jan. 5. 21:15
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt jó az első, pedig nem is fájt olyan jaj de nagyon.

Sőt annyira pocsék volt, hogy utána 3 évig azt sem értettem, hogy miért nem pusztult ki az emberiség, ha ez csak ennyi.

Aztán mással rendbe jöttek a dolgok. :)

2017. ápr. 21. 18:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem rettenetesen fájt. De ezen a téren úgy látszik rossz a memóriám, mert hamar elfelejtettem, és azóta is nagy rajongója vagyok a dolognak. :D
2017. ápr. 22. 17:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem fajt, nem is vereztem, így persze, hogy élveztem.
2017. máj. 3. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!