Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Valaki élvezte a legelső alkalmat?
Figyelt kérdés
Szöget ütött a kérdés a fejemben, mivel a legtöbb lánynak az első alkalom fáj. Lehetséges, hogy valaki eljusson az orgazmusig legelső alkalommal?2015. jan. 31. 19:31
1/10 anonim válasza:
Nagyon elveztem. Igaz, orgazmusom csak a 2. alkalommal volt. Persze eloszor fajt a behatolas, de amikor mar bent volt, nagyon jo volt.
2/10 anonim válasza:
Én élveztem, el is mentem. Akivel elvesztettem, elég tapasztalt volt, tudta a dolgát, és elő is volt készítve a terep, hisz jó sok petting előzte meg a dolgokat, és petting során is rendszeresen volt orgazmusom, így nem meglepő, hogy szex alkalmával is eljutottunk ide.
3/10 anonim válasza:
Nekem volt egy " egészséges fájdalom,, de nem olyan kellemetlen.. És élveztem végig nagyon, borzasztóan jól esett, hogy végre együtt voltunk... Belém hatolt stb.. Persze óvatos volt, izgatott végig , Egyebek... Szóval a fájdalaom meg volt... De Emellett nagyon is jo ^_^
4/10 Eva Hagop válasza:
Habar 22 eve tortent,, soha nem fogom elfelejteni az "elsot". Nagyon szerelmesek voltunk es mindketten szuzek. Megbeszeltuk elore hogy ma fog tortenni, es egy doboz (6 szam) gumit vettunk. A vegen 6 nem volt eleg :) az elso kicsit fajt, de ilyen JO fajt hogy ki kellett probalni megint, azonnal! Mikor elfogyott a gumi akkor egyutt mentunk viissza a boltba, vettunk tobbet es folytattuk otthon. Osszesen 8-szor azon a napon. Arra a pici fajdalomra amit elsore ereztem mar ra se gondoltam :) szal az egesz dolog nagyon jo es elvezetes volt.
5/10 Eva Hagop válasza:
Elfelejtettem mondani hogy en 18 eves voltam akkor, es a baratom 22. Masfel evig jartunk egymassal mielott lefekudtunk, es osszesen majd nem 5 evig voltunk egyutt.
6/10 anonim válasza:
Miért ne lehetne élvezni?
Az egy dolog, hogy fáj.
7/10 anonim válasza:
Közel 4 éve vagyok párkapcsolatban a párommal, elsők voltunk egymásnak mindenben. Az első szex nekem egyáltalán nem fájt, viszont még sose volt orgazmusom szex közben soha. Ujjal vagy szájjal eljuttat oda, de szex közben nem megy.
20N
8/10 anonim válasza:
Nekem nem volt jó az első, pedig nem is fájt olyan jaj de nagyon.
Sőt annyira pocsék volt, hogy utána 3 évig azt sem értettem, hogy miért nem pusztult ki az emberiség, ha ez csak ennyi.
Aztán mással rendbe jöttek a dolgok. :)
9/10 anonim válasza:
Nekem rettenetesen fájt. De ezen a téren úgy látszik rossz a memóriám, mert hamar elfelejtettem, és azóta is nagy rajongója vagyok a dolognak. :D
10/10 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem fajt, nem is vereztem, így persze, hogy élveztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!