Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kezdjek vele? Hogy reagáljak erre? Ti mit tennétek? Szerintetek csak a szüzességemet akarja? 15/L
7-es vagyok.
Kérdező. A régi pillanatok már nem valószínű, hogy visszajönnek. Nagyon fiatal vagy, ne tedd magad tönkre lelkileg egy ilyen bunkóért. Hidd el, fogsz kelleni másnak. Még nagyon fiatal vagy, majd jön egy olyan srác, aki érdemes lesz arra, hogy szeresd, és akkor nem fogod érteni, hogy miért voltál ezzel.
Kedves Szandra!
Bár nem ismerlek,ahogy itt senki sem,mind össze tanácsokat adunk neked.
Szereted?Szerintem te azt szereted,akibe bele szerettél,de én pl mikor elvesztettem,én mégse említettem,hogy szex,a lány akarta,és nem én.
De kinézném belőle,hogy amint tehetné megcsalna,mindegy,hogy kivel,és hogyan.
És már ne is haragudjon meg,de végre van egy lány,aki nem ilyen korba dobja magát oda valakinek.
Sokat olvasni itt,hogy 13-évesen ciki-e,ha még szűz vagyok.Hát ez itt a baj,hogy ilyenek a mai "kis" lányok.Fiatal vagy,ez a szerelem sose tartana örökké,erre te magad is rádöbbensz majd!
Ha tanácsolhatom,gondold át,hogy valójában mit is szeretsz ebben a gyerekben,mert az ilyet férfiként nem tudom nevezni.
Talán,sőt biztos hogy ennél jobbat érdemelsz.De te életed te döntésed,hallgass a szívedre :)!
Inkább szeretkezzetek!
Valószínűleg az állandó lepattintásod, és lenézésed váltotta ki ezt belőle.
Erős iskolába sokkal kevesebbet kell tanulni, mint egy gyengébe. Én jártam mindkettőbe.
Ne a kifogásokat keresd, hanem szállj magadba, kis egoista fapina!
Oké, beszédstílust váltok. Ugyanis, képzeld el kedves válaszoló én is gyenge iskolából kerültem erősebbe, és igenis ha valaki akar egy jó éretségit akkor na b*zd meg tanulnia kell. De ebben nem is ez a lényeg... Ráadásul nem vagyok egoista, nem vagyok elszálva magamtól és nem képzelem azt HOGY KÖRÜLÖTTEM FOROG A VILÁG. Veled ellentétben... Egyébként még mindig nem értem, hogy akárhányszor kérdezek itt és az értelmes válaszolokra vagyok kíváncsi, mégis mindig megtalál egy-két olyan GY*KÉR, (mint te) aki nem képes a véleményét finoman meg fogalmazni, hanem pof*tlanul visszataszító hangnemben teszi a fejét mintha tudná miről beszél... Aki erős értelmes iskolába jár/járt az nem úgy fogalmaz mint egy alp*ri b*nkó t*hó (röviden tömören te) Nem tudom, hány éves vagy, de ha nem vagy képes kultúráltan fogalmazni, akkor légyszíves kerülj el és ne pof*zz! -_-
A többieknek nagyon hálás vagyok, sokat segítettek, s külön jól esik, hogy vannak még értelmes emberek is. :) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!