Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit kezdjek vele?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kezdjek vele? Hogy reagáljak erre? Ti mit tennétek? Szerintetek csak a szüzességemet akarja? 15/L

Figyelt kérdés
Van már egy pár nappal több mint 22 hónapos kapcsolatom. :) Ez az első. Eleinte olyan jó volt meg minden, de valami megváltozott. Manapság, az elmúlt 1-2 hónapban nagyon csúnyán beszél velem( pl. : Hol a r*kba ba**od any*d, v. Olyan lusta f*** vagy.) Az elmúlt hetekben ellök magától. Egyszerűen nem értem mi történt. Sokat tanulok mert erős iskolába járok, de ő alig tanul valamit és amikor unalmában kitalál valamit és rámír, ha nem írok vissza egyből megharagszik rám. Nem tudom mi lett vele, de ma reggel olyan szinten összevesztem vele, hogy mondtam neki ha ez így megy tovább vége, de nem is érdekelte. Hónapok óta hajtja, hogy őneki már nagyon szex kéne és nem érti meg, hogy én még nem vagyok kész ilyenekre. :/ Szerintetek mit tehetnék vele? :( A családja sem szeret, csak én szeretem őt! :( Kérlek írjatok. :)

2015. jan. 29. 22:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

7-es vagyok.

Kérdező. A régi pillanatok már nem valószínű, hogy visszajönnek. Nagyon fiatal vagy, ne tedd magad tönkre lelkileg egy ilyen bunkóért. Hidd el, fogsz kelleni másnak. Még nagyon fiatal vagy, majd jön egy olyan srác, aki érdemes lesz arra, hogy szeresd, és akkor nem fogod érteni, hogy miért voltál ezzel.

2015. jan. 29. 22:27
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Szandra!

Bár nem ismerlek,ahogy itt senki sem,mind össze tanácsokat adunk neked.

Szereted?Szerintem te azt szereted,akibe bele szerettél,de én pl mikor elvesztettem,én mégse említettem,hogy szex,a lány akarta,és nem én.

De kinézném belőle,hogy amint tehetné megcsalna,mindegy,hogy kivel,és hogyan.

És már ne is haragudjon meg,de végre van egy lány,aki nem ilyen korba dobja magát oda valakinek.

Sokat olvasni itt,hogy 13-évesen ciki-e,ha még szűz vagyok.Hát ez itt a baj,hogy ilyenek a mai "kis" lányok.Fiatal vagy,ez a szerelem sose tartana örökké,erre te magad is rádöbbensz majd!

Ha tanácsolhatom,gondold át,hogy valójában mit is szeretsz ebben a gyerekben,mert az ilyet férfiként nem tudom nevezni.

Talán,sőt biztos hogy ennél jobbat érdemelsz.De te életed te döntésed,hallgass a szívedre :)!

2015. jan. 29. 22:38
 13/16 anonim ***** válasza:
Néha bölcsebb az eszünkre hallgatni.Kérlek,szakíts.Nagy lelki fájdalmaktól kíméled meg magad:( Túl leszel rajta,de ilyen beszédstílust és viselkedést nem érdemel senki!Nehogy belemenj olyan dolgokba,amikre még nem állsz készen.A jövődet és a tanulásodat meg főleg ne veszélyeztesse.Ha igazán szeretne, de úgy igazán,akkor várna,türelmes lenne és nem bántana!Zárd le csajszi,magadért!
2015. jan. 30. 00:33
 14/16 anonim ***** válasza:
26%

Inkább szeretkezzetek!

Valószínűleg az állandó lepattintásod, és lenézésed váltotta ki ezt belőle.

2015. jan. 31. 05:40
 15/16 anonim ***** válasza:
8%

Erős iskolába sokkal kevesebbet kell tanulni, mint egy gyengébe. Én jártam mindkettőbe.

Ne a kifogásokat keresd, hanem szállj magadba, kis egoista fapina!

2015. jan. 31. 05:41
 16/16 A kérdező kommentje:

Oké, beszédstílust váltok. Ugyanis, képzeld el kedves válaszoló én is gyenge iskolából kerültem erősebbe, és igenis ha valaki akar egy jó éretségit akkor na b*zd meg tanulnia kell. De ebben nem is ez a lényeg... Ráadásul nem vagyok egoista, nem vagyok elszálva magamtól és nem képzelem azt HOGY KÖRÜLÖTTEM FOROG A VILÁG. Veled ellentétben... Egyébként még mindig nem értem, hogy akárhányszor kérdezek itt és az értelmes válaszolokra vagyok kíváncsi, mégis mindig megtalál egy-két olyan GY*KÉR, (mint te) aki nem képes a véleményét finoman meg fogalmazni, hanem pof*tlanul visszataszító hangnemben teszi a fejét mintha tudná miről beszél... Aki erős értelmes iskolába jár/járt az nem úgy fogalmaz mint egy alp*ri b*nkó t*hó (röviden tömören te) Nem tudom, hány éves vagy, de ha nem vagy képes kultúráltan fogalmazni, akkor légyszíves kerülj el és ne pof*zz! -_-

A többieknek nagyon hálás vagyok, sokat segítettek, s külön jól esik, hogy vannak még értelmes emberek is. :) :D

2015. jan. 31. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!